GuliKit KingKong 3 Pro (KK3 Pro) İncelemesi

Batarya Konusunda Update: 6-7 gündür günde 2-3 saat kolu kullanıyorum. Düşük pil uyarısı daha yeni geldi.

Nerdeyse 2 haftayı devirdim. Cihazdan çok memnunum en ufak bir sıkıntı yok.

God of War oynuyorum ve şuan daha çok zevk alıyorum açıkcası. (Daha önce PS4'de bitir

Son düzenleme:
Koldaki X-a-b-y tuş düzenleri değiştirebiliyor mu biliyorum yanından aparat ve tuş takımını çıkmadığını ama belki çıkıyordur diye yine de sorayım dedim.

Koldaki X-a-b-y tuş düzenleri değiştirebiliyor mu biliyorum yanından aparat ve tuş takımını çıkmadığını ama belki çıkıyordur diye yine de sorayım dedim.
Hayır içinden çıkmıyor ama dışardan satın alınabiliyor. Türkiyede bulamadım maalesef de alışınca sorun çıkmıyor.

ürün bana da geldi gelen usb alıcıyla bağladım sitede test ettiğimde titriyor fakat god of warda titremiyor sebebi ne acaba

Merhaba, bugün elime ulaştı vu cihaz KK3 Pro, Forza Horizon 5'te titresim modunu açınca kafayı yiyor cihaz kendi kendine tuşlara basıyor kontrol edemiyorum hiçbir şekilde, titresim modu oyun icinde kapattıktan sonra pek sorun yaşamadım. Sizde yaşadınız mı bunu acaba oyunlardaki titresim modunda?

Selam. Forza oynadım aslında ben ve sıkıntı yaşamadım. Fakat kolun kafayı yemesi olayı bende GoW'da olmuştu ama bu kolun sorunu değil yanlışlıkla makro gibi bir şey açmışım. BENCE kola reset atın. Belki istemeden makro özelliklerden birini aktif etmişsinizdir.

Hocam macrodan kaynaklı değil defalarca sıfırladım bazı oyunlarda hiç sıkıntı yok mesela The Crew 2 ama Forza ve ekte verdiğim videodaki NFS Payback'te aynı şey oluyor titreşim modu kapatıyorum ama titreşim devam ediyor özellikle titreşirken bu tuş sorunları ortaya çıkıyor.
Geri gitme tuşuna bastığım anda L2 56 R2 ise 183e çıkıyor ve öyle takılı kalıyor anlam veremedim. Sanırım iade edeceğim.
Güncellemesini de yapmıştım v5.5 şu an
Az önce farkettim clair obscur expendation 33 tede aynı sey oluyor tuşlar takılı kalıyor. Ama oyun açık değilken öyle bir sorun hiç olmuyor test ettiğimde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Basarken sorun çıkan tuşa AYAR tuşuna basılı tutarak basın. @MrHolmes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…