GuliKit KingKong 3 Pro (KK3 Pro) İncelemesi

Basarken sorun çıkan tuşa ayar tuşuna basılı tutarak basın. @MrHolmes

Herhangi bir değişiklik olmadı ve r2'ye de bassam l2'ye de bassam yine aynı şey oluyor ara sahne girdiği zaman herhangi bir sorun yok sanırım titreşimle ilgili bir sorun var.

Herhangi bir değişiklik olmadı ve r2'ye de bassam l2'ye de bassam yine aynı şey oluyor ara sahne girdiği zaman herhangi bir sorun yok sanırım titreşimle ilgili bir sorun var.
Geçmiş olsun fabrika ayarlarına resetten daha fazla aklıma bir şey gelmiyor. Ki onu da denediniz zaten.

Ben de aynı sorundan muzdaribim, enteresan.

Teşekkür ederim, iade edeceğim sanırım iyi geceler.
Sorunu çözdüm. 4.7 Firmware'ini bulup Gamepad'ime kurdum ve sorun bir daha yaşanmadı.

Firmare kurmak, eskiye almak cihaza zarar verir mi, garantiyi bozar mı bilmiyorum. Yükümlülük benim değil, sadece ben kendi sorunumu böyle çözdüm.

Son düzenleme:
Hocam cihazın triggerlarinda deadzone farkettiniz mi? Bir video izledim triggerlarında farkedilir düzeyde deadzone vardı.

Hocam cihazın triggerlarinda deadzone farkettiniz mi? Bir video izledim triggerlarında farkedilir düzeyde deadzone vardı.
Hayır hocam fark etmedim ben. Fark ettirecek oyunlar da oynamıyorum belki o yüzdendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…