- Makaleler
- 3
Hocam bu söylediğim 3 gamepad de dediğiniz her şeyi karşılıyor. Ben dediğim gibi cyclone 2'yi kendi açımdan daha rahat buldum. 8bitdo kollarında ergonomi hoşuma gitmediği için ultimate 2 önerme yanlısı pek değilim ama o da güzel bir kol genel malzeme kalitesi beğeniliyor. Easysmx d10 da güzel bir kol ama tetik tuşlarını fazla beğenmedim sadece. Benim oynadığım oyunlarda da en önemli tuşlar tetik ve stickler olduğundan ben kendim için gene cyclone 2'ye kayıyorum. Tetikleri beğenmeme sebebim hareket mesafesinin kısa olması yoksa sorunlu değiller. Bu üçünden hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız. Hepsi tmr stickli Hall effect triggerli trigger locklu ekstra butonlara sahip kollar ve şarj standı ile geliyorlar. Cyclone2 ve 8bitdo ultimate 2 'nin easysmx d10'a göre artısı pc uygulaması olması sadece.katipke her baktığım gamepad yerindesin bana önerdin biliyorumda drift sorunu olmayacak, ergonomik, tuşlarıda hemen bozulmasın ne üsttekiler ne öndekiler kısaca kaliteli gamepad önerir misin? İnternetten araştırıyorum ama çok anlamadığım içinde pek bir şeye karar veremiyorum.
Bütçe 3 civarı fiyat farkına değerse belki 3700 4k