Guru Meditation - Critical Error Hatası

Hydrogen

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar Başlıkta da Belirttiğim gibi Virtual Box ' da Tam Boot edecek sırasında Mac boot ekranı Cıkıyor Ardından Guru Meditation - Critical Error Hatası veriyor . Varmıdır bir çözümü ?
Snow Leopard By Hazard Sürümü Mac OS X Bu arada .

Pc Özellikleri : İntel Core 2 Quad 2.33 Ghz 4GB Ram 32 bit İşletim Sistemi ATI HD 4650 1 gb Ekran kartı .

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Hazard Olacak yanlış yazmışım :) . Virtual Da Çalıştırmıyor Normal dede çalıştırmaz bence ? Yani hazırkinden de olmayalım :) Benim merak ettiğim hiç 32 bit ' e Kurabilen oldumu acaba ?
Bütün Macintosh Sürümlerini Denedim Hiçbiri Olmadı

Sizin makine 64 bit destekliyor! Makinenize 64 bit işletim sistemi yükleyin...Windows 7-8 ne olursa.. Virtualde çalışır---> Hackintosh Mountain Lion retail kurulum da çalışır... Tek tavsiye ucuz bir Nvidia ekran kartı almanız 8000-9000 serisi en ucuzundan alsanız işinizi görür...

Peki Windows 8 yada Windows 7 64 Bit Kurarsam Vürtual Box da Mac os x De kurabilirmiyim ? 2 - 3 işletim sistemi aynı anda Barındırcagim ben , Linux felan .

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı