Hackintosh "Halting on critical error" hatası

Direket yeni EFI ile neden denemiyorsun ?
Ne mevcut EFI nin kendisini ne de içerisindeki dosyaları değiştiremiyorum hocam. Ama ilginç bir şey oldu. Sorun çözüldü. İmaj diskini takmayı unuttum ve bir baktım menü olduğu gibi açıldı. Peki neyi değiştirdim de bu oldu? Değiştirdiğim tek bir şey var ama sorunun çözümünde rol oynadığını düşünmüyorum. Değiştirdiğim şey şu:

Geçen ay BIOS pilim bitti. Cihazı her açmamda saat sıfırlanarak açılıyordu ve internete bağlandığında düzeliyordu ama saat tarih hep sıfırlanıyordu. Ben de binbir uğraşla (BIOS'u değiştirmek için laptopumun monitör hariç her parçasını C-D-E cover demeden sökmem gerekiyor) BIOS'u değiştirdim ve sorun çözüldü. Ama BIOS sıfırlandığı için bilgisayarı pili bitik halde 5-6 defa açtığımdan 5-6 log dosyası 2009 tarihli olarak adlandırılmıştı. Ben sadece o log dosyalarını silebildim. Başka hiçbir dosyayı silemedim ve hiçbir şeyi değiştiremedim. Orada 4 dosya seçili mesela. Şimdi cihazı bir kere açtım. Bir log kaydedildi. 3 Açmamdan sonra yine hata verirse anlarım ki o 4 dosyanın kapladığı alan opencoreun log dosyaları için ayırdığı alanı dolduruyor. Öyle olursa direkt ventura atacağım cihaza olmadı 3-4 ay daha Monterey'den devam hocam. Teşekkür ederim. Dediğime benzer bir sorun yaşayan ve çözen olursa da yazarsa sevinirim öğrenmek istiyorum. İyi geceler.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2024-01-06 00.14.05.png
    Ekran Resmi 2024-01-06 00.14.05.png
    222,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı