Başka bir bilgisayar varsa oradan yapın.
Hocam maalesef yok başka bir şans yok mu şimdi.
Başka bir bilgisayar varsa oradan yapın.
Windows'a bir şekilde geri dönmelisiniz. USB hazırlamanız gerekecek.Hocam maalesef yok başka bir şans yok mu şimdi.
Windows'a bir şekilde geri dönmelisiniz. USB hazırlamanız gerekecek.
Başka bir bilgisayar bulmalısınız hocam, keşke dual boot yapsaydınız. Windows kurarsanız sonradan tekrar macOS kurabilirsiniz.Elimde bir USB var ama onun içinde macOS yüklüydü onu nasıl silerim ve eğer Windows kurarsam yine macOS kullanabilirim değil mi?
Başka bir bilgisayar bulmalısınız hocam, keşke Dual boot yapsaydınız. Windows kurarsanız sonradan tekrar macOS kurabilirsiniz.
Maalesef, format atmak için USB hazırlamanız lazım. Onu da bir bilgisayardan yapabilirsiniz.Bilgisayarım olsa anında ama yok işte böyle kalacak mı şimdi.
Maalesef, format atmak için USB hazırlamanız lazım. Onu da bir bilgisayardan yapabilirsiniz.
Telefondan'da yapılabiliyor sanırım, buraya bir bakın.
![]()
Telefon ile Windows Kurulum USB'si Oluşturma Rehberi
Android telefonunuz ile Windows 10 ve Windows 11 kurulum USB'si oluşturmak için yapmanız gerekenleri açıklıyoruz. Android telefonlarda Root yetkisi eldewww.technopat.net
USB'ye Windows yazdırırken siliniyor diye biliyorum, ancak telefondaki program öyle mi kesin bilgim yok.Hocam peki bendeki USB'nin içimdekileri nasıl silerim?
USB'ye Windows yazdırırken siliniyor diye biliyorum, ancak telefondaki program öyle mi kesin bilgim yok.
Yaşadığınız yerde bilgisayarcı falan varsa onun format USB'si hazırlamasını isteyebilirsiniz. Ya da eğer varsa internet cafe'de hazırlayın.OTG kablosu olmadığı için işlem yapamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.