Gusül Abdesti alma rehberi

"Ekstra sevap işlemek" nedir? Çarpanı mı var bir de? Varsa Nitro paketi falan, ondan alalım da daha çok sevap kazanalım bari.
Biriniz namaz rehberi açar, biriniz abdest rehberi açar, inançlarla ilgili konu açacaksanız ilgi çekici bir şeyler yazın lütfen.

İki konuda da agresif mesajlarınızı görüyorum. Bu konularla ilgilenmiyorsanız giremeyebilirsiniz. Ayrıca moderatörler konuda bir sorun görse onaylamazdı. Buradaki amacınızın öneri vermek değil aşağılamak olduğu bariz bir vaziyette ortada.
İnançlarla ilgili konu açacaksanız ilgi çekici bir şeyler yazın lütfen.

Sorunuzu ciddiye alarak cevaplandırıyorum.
Ekstra sevap işlemek derken Peygamber efendimizin sünnetleri kastediliyor. Sünnetleri uygulanarak ahiret gününde şefaatinden yararlanma amacı var.

Olum iyi ki yazdınız yanlış gusül alıyormuşum.
Şimdi ben bu yazılara göre çocukluğumdan beri yanlış gusul mü alıyorum?
Yanlış gusül alıyordunuz diye bir şey yok. Konu sahibi sünnetleri de dahil etmiş.
 
Son düzenleme:
Ne kadar komik ya gülücük atan arkadaşlar.
Aaa doğru, gusül abdest ne için alınır? Cünüplükten kurtulmak için. Cünüp olmak için ne yapılır? Aaaa doğru, 13'ün tersi, anlayan anladı (!)
 
@Ali Pınar benim agresif bir şey yazdığım yok, siz inanç konusunda konuşmayı, tartışmayı bilmiyorsunuz. Karşınızdaki insan yazdığı cümlede sevap, günah, mekruh, sünnet gibi kelimeler kullanmayınca hemen tetiklenip inanç tahmini yapmaya çalışıyorsunuz ya da inançsız olduğunu varsayıyorsunuz. O konudaki ilk mesajlarıma bakarsan görürsün ne kadar objektif yaklaştığımı.

Teknoloji forumunda din ve felsefe gibi öznel konuların açılmasını her zaman saçma bulmuşumdur, forumun temasına aykırı ve tartışmayı bilen insan yok.
 

Geri
Yukarı