şüpheniz varsa yıkayın ondan sonra gusül abdesti alın.avret yerler yıkanıcak
şüpheniz varsa yıkayın ondan sonra gusül abdesti alın.avret yerler yıkanıcak
Burda soracağına camideki hocaya sorsana? Gerçe mezhepten mezhebe gene değişiyor. Net birşey yok ortada.Merhaba,
Gusül abdesti için bunlar yeterli midir?
Bunları yaptıktan sonra normal abdest almak şart mı yoksa gusül için bunlar yeterli mi? İnternette hangi sayfaya baksam farklı bir sıra ve farklı şeyler söyleniyor.
- Niyet etmek.
- Besmele çekmek.
- Vücudun her yerini yıkamak.
- Ağızın içini 3 kere yıkamak.
- Burnun içini 3 kere yıkamak.
Banyoya girmeden önce besmele çekip giriyordum sonra niyet bidaha besmele besmele ve niyet banyoya girmeden önce mi olucak diğerlerini ztn 3 ağız 3 Burun sonra duş alıyordumşüpheniz varsa yıkayın ondan sonra gusül abdesti alın.
Banyoya girmeden önce besmele çekip giriyordum sonra niyet bir daha besmele besmele ve niyet banyoya girmeden önce mi olacak diğerlerini zaten 3 ağız 3 burun sonra duş alıyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.