GV72 8RC-028XTR için MSI'ın sitesindeki sürücüler yüklenmeli mi?

Efe10

Kilopat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
4.134
Makaleler
2
Çözümler
40
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma temiz kurulum yaptım. Şu sitede bulunan sürücülerin hepsini indirdim. Adı Intel gibi bir şey olan sürücüyü kurarken ''Şu an kurmakta olduğunuz sürücü, sizdekinden eski, hala kuruluma devam etmek istiyor musunuz?'' tarzında bir uyarı ile karşılaştım. Sonra aklıma geldi, Windows zaten kuruyor sürücüleri. GTX 1050'nin sürücüsünü kurdum, ancak çok eski bir sürümdü. Ben de internetten Geforce Experience indirip son sürüme güncelledim. Onun dışında MSI'ın sitesinden herhangi bir sürücü kurulumu yapmadım. Ben bu MSI'ın sitesinden indirdiğim sürücüleri yükleyeyim mi? Touchpad Windows'un kendi indirdiği sürücü ile gayet güzel çalışıyor. Kapatma kısayoluna bastığımda kapanıyor, açtığımda açılıyor. Touchpad sürücüsünü bile Windows kurduysa MSI'ın sitesindekileri indirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hangi sürücüleri yüklemeliyim?

Laptop: MSI GV72 8RC-028XTR.

Bu arada 20H2 sürümünü kurdum. Oyun oynama konusunda bir sorun yaşamam değil mi?
 
BIOS güncel değilse güncellersiniz. Ekran kartı sürücünüzü Experience uygulamasından güncellemeye devam edersiniz.
Hocam BIOS güncellemek pek istemiyorum. Sanırım kurulum esnasında bir sorun yaşar iseniz anakart arızasına kadar çıkıyormuş yol. Ekran kartı sürücüsü dışında yüklemem gereken bir şey yok mu?

Bu arada öne çıkar butonunu gördüm şimdi. Yeni geldi sanırım, hayırlı olsun.
Ve de 5000. mesajınızı buraya attınız sanırım, hayırlı olsun.

Windows Update'de ''İsteğe bağlı güncelleştirmeler'' adlı yere tıkladığımda karşıma bunlar çıktı. Bunları yüklemeli miyim?

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleme:
Önceden de vardı o buton. Sadece bir süreliğine kaldırılmıştı. Ayrıca BIOS güncellemek sistem stabilitesini arttırır. Ama dediğiniz gibi elektrik kesintisi sonucu anakart mecburi olarak teknik servise gönderirsiniz. Bunlar dışında başka bir şey kurmanıza gerek yok yani.
 
Önceden de vardı o buton. Sadece bir süreliğine kaldırılmıştı. Ayrıca BIOS güncellemek sistem stabilitesini arttırır. Ama dediğiniz gibi elektrik kesintisi sonucu anakart mecburi olarak teknik servise gönderirsiniz. Bunlar dışında başka bir şey kurmanıza gerek yok yani.
En son attığım ''isteğe bağlı güncelleştirmeler''dekileri yüklemeli miyim peki?
 
Ben MSI'ın destek sitesinde bulunan MSI Dragon Center'ı indiriyordum hep formattan sonra. Şimdi MSI Afterburner indirirken Dragon Center'ı gördüm. Benimkinden çok daha farklı, çok daha güzel görünüyordu. Sanırım bende olan eski sürüm. Bu yeni çıkmış sürüm. MSI'ın sitesinden yeni Dragon Center'ı indireyim mi? Yoksa MSI GV72 8RC'nin sitesindeki yerden mi indireyim?

Dragon Center'ı kullanma sebebim fanları oyuna girince en hızlıya almak bu arada. MSI GV72 8RC için uyumlu çalışır mı yeni sürüm Dragon Center?

Ve de konu dışı olacak ama söylemek istedim. Windows'u yükleyince Skype da otomatik olarak yüklendi. Microsoft Store'dan da güncelledim şimdi. Ancak Skype'ın kısayol dosyasının nerede olduğunu bulamıyorum. Masaüstüne kısayol atmak istiyorum. Nasıl atabilirim acaba?
 

Geri
Yukarı