GXT 890 cada tuşlar tam basmıyor

0-FuRKaN-0

Kilopat
Herkese selamlar. Bu gün hayatımda ilk defa bir mekanik klavye sahibi oldum. Aldığım klavye Trust GXT 890 cada. Daha önce mekanik klavye kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Oyun oynarken "W" tuşuna basarken arada sırada karakter duruyor. Shift tuşuna basarken de bazen yürümeyi durduruyor. Bu tuşlara sonuna kadar mı basmak gerek? Çünkü durduklarında hafif bastırınca tekrardan çalışıyor ve tuşların çok azıcık yükseldiğini görüyorum. Klavyede bir sorun mu var, çünkü değişim isteyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu site ile W tuşunu test edin.

Herhangi bir sorun gözükmüyor. Yukarıda belirttiğim gibi tam basmayınca bu sorun oluyor bir de tuşlar kırmızı Switch çok yumuşak geldiler bazen yanlışlıkla space falan basıyorum anlamıyorum bile. Ben arada sırada oyun oynarken dalıp klavye ye belki de elimi hafif çekiyor olabilirim. Belirttiğim gibi tuşun hafif yükseldiğini anlıyorum. Ya da belki ben böyle kabulleniyorum umarım bir sorun yoktur. Çünkü önceki klavyem membrandı ve tuşları sertti belki de yeni geçtiğim için buna alışamamış olabilirim.

Herhangi bir sorun gözükmüyor. Yukarıda belirttiğim gibi tam basmayınca bu sorun oluyor bir de tuşlar kırmızı Switch çok yumuşak geldiler bazen yanlışlıkla space falan basıyorum anlamıyorum bile. Ben arada sırada oyun oynarken dalıp klavye ye belki de elimi hafif çekiyor olabilirim. Belirttiğim gibi tuşun hafif yükseldiğini anlıyorum. Ya da belki ben böyle kabulleniyorum umarım bir sorun yoktur. Çünkü önceki klavyem membrandı ve tuşları sertti belki de yeni geçtiğim için buna alışamamış olabilirim.
Bir kaç hafta daha kıllanmaya devam edin, alışkanlıktan dolayıdır muhtemelen.

Bende öyle düşünüyorum dediğim gibi tuşları çok yumuşak geldi bazen space ve A tuşuna basıyorum. Bu yüzden elimi çekip anlamıyor olabilirim yani umarım :(
Membran klavyeden geçtiğiniz için böyle hissetmeniz normal. Red Swicth hafif ve yumuşak bir switchtir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı