Çaç
Megapat
Daha fazla
Termal macun tabakasını olabildiğince ince sürdünüz mü? Vidaları sağlam sıktınız mı? Radyatörde aşırı derece bir tozlanma yoktur zaten.
Sıcaklık mevzusunu halletmeden daha öteye gitmeyi çok sağlıklı bulmuyorum.
Sıcaklık değerleri maxsimum 70 dereceyi aşmaya başladığında orada bir durmamız, sıcaklık sorununu halletmemiz gerekir.
H100i den önce stok fan vardı, onu söktüm ve üstünde kalan macunu iyice temizledim. Almadan önce araştırmıştım, h100i zaten üstünde macun ile geliyor yazmıştı insanlar. Aynen de o şekilde oldu. Kutudan çıkarttığımda zaten üstünde macun sürülü bir şekilde geldi o yüzden macun alma düşüncesine girmedim hiç. Vidaları çapraz şekilde elimle sıktım monte ederken. Hepsini yerleştirdiğimde ise tornavida ile iyice sıktım.
Radyatör zaten yepyeni, dün unbox yaptım, bugun overclock yapıyorum. Tertemiz. Lakin kasamın içi hep temizdir, 2 haftada bir açarım her birşeyini temizlerim, ilk günkü gibi içi halaH100i den önce stok fan vardı, onu söktüm ve üstünde kalan macunu iyice temizledim. Almadan önce araştırmıştım, h100i zaten üstünde macun ile geliyor yazmıştı insanlar. Aynen de o şekilde oldu. Kutudan çıkarttığımda zaten üstünde macun sürülü bir şekilde geldi o yüzden macun alma düşüncesine girmedim hiç. Vidaları çapraz şekilde elimle sıktım monte ederken. Hepsini yerleştirdiğimde ise tornavida ile iyice sıktım.