H110M anakart için geliştirme önerisi

BerkerCov

Decapat
Merhaba arkadaşlar kısa bir süre içinde eski bilgisayarımı biraz yükseltmek istiyorum ve bunun için anakartımla uyumlu bir işlemci ve bir ekran kartı almak istiyorum.

Mevcut Anakart: H110M.
Mevcut Ekran kartı: GTX960 2 GB.
Mevcut işlemci: i5-6500

Sizlerden ricam H110M ile uyumlu olacak şekilde ekran kartı ve işlemci önermeniz. İşlemci olarak "i5 9600KF" bana makul geldi. Ekran kartı olarak oyunları rahatça oynayabileceğim işlemci ile uyumlu ekran kartı arıyorum. Bütçe belirtmiyorum çünkü ürünleri 2.el olarak almayı planlıyorum. Sizlerden ricam başta belirttiğim gibi.
Biribiri ile uyumlu "işlemci + ekran kartı" ihtiyacıma yardımcı olmanız (anakartı geliştirmeyi düşünmüyorum ne yazık ki ona gücüm yetmez) sadece bu ikisini geliştirebilirim.

Not: Tekrar ediyorum bütçe belirtmedim çünkü ürünleri 2.el temin etmeye çalışacağım ne yazık ki param olmadığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
9600KF, anakartınıza uyumlu değil. i7 7700 düşünebilirsiniz. Ekran kartı olarak da RX 580 4GB veya GTX 1060 6GB öneririm. Şu ilanlara bakabilirsiniz:

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı