Çözüldü H110M Pro-VD anakart üzerinde DRAM ve CPU ışıkları yanıyor ve bilgisayar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tajniax

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Gskill 4x4 2133mhz
SSD veya HDD modeli
SSD James Donkey 120gb, HDD Seagete, Toshiba 500gb
Ekran kartı
Msi GTX 1050 Gaming X 2gb
Anakart
MSİ H110M PRO-VD
İşlemci
İntel pentium g4560
Herkese iyi sosyaller. Bilgisayar kasasının içinde ki kabloları düzenlemek için pek çok kabloyu çıkarttım ve taktım, eksik kablolama yapmış olabilirim emin değilim. Sonuç olarak PC çalışmıyor. Anakartta CPU ve DRAM ışıkları sırayla yanıp PC olduğu gibi duruyor, ardından Power tuşuna basmadan tekrar başlıyor ve tekrarlıyor. Anakart modelim MSI H110M Pro-VD. Nerede hata yapmış olabilirim? Umarım bozmamışımdır😨.

IMG20230702170046.jpg

Dosya Ekleri

• IMG20230702170036.jpg
    IMG20230702170036.jpg
    189,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bozulmamıştır. PC montajlama videoları var onlara bakıp kabloları kontrol edin.

Bir konu da gördüm RAM'lerin yerini değiştirdim, ve sanırım bu Power Switch'i ters takmışım (üzerin de artı eksi yazmıyor) değiştirerek sorunum çözüldü. Acaba bu RAM'den mi kaynaklıydı ondan emin değilim, daha değiştirmeye çekiniyorum. İyi sosyaller.
Bozulmamıştır. PC montajlama videoları var onlara bakıp kabloları kontrol edin.

Bir konu da gördüm RAM'lerin yerini değiştirdim, ve sanırım bu Power Switch'i ters takmışım (üzerin de artı eksi yazmıyor) değiştirerek sorunum çözüldü. Acaba bu RAM'den mi kaynaklıydı ondan emin değilim, daha değiştirmeye çekiniyorum. İyi sosyaller.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı