H110M4-C2H, i5 6500 ve RX 570 uyumlu mu?

Argentasdf

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar H110M4-C2H anakart, 250W PSU, i5 6500 işlemciye ve AMD R5 serisi bir ekran kartına sahibim. Ekran kartımı AMD RX570 ile ve PSU'yu da 500W'lık bir PSU.
İle değiştirmeyi düşünüyorum şu anki anakartım RX570 ile uyumlu mudur, her PSU'nun her kasaya olmadığını biliyorum nasıl bir PSU seçmem gerekir. Teşekkürler hepinize şimdiden.

PSU'ların boyutları genelde 850/1000W ve üzeri modüler yapıdaki güç kaynakları haricinde standart bir yapıda geliyor. Büyük ihtimal alacağınız yeni PSU da kasanıza tam anlamıyla oturacaktır. Size bunları önerebilirim;

https://www.hepsiburada.com/corsair...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.13

Cooler Master Mwe 550w 80+ Güç Kaynağı MPE-5501-ACABW-EU | Trendyol

FSP 500w HYDRO-K-500 600 12cm Fan Aktif PFC 80+ Bronze Power Supply (PSU)

ePttAVM - High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S)

Tamamdır uzak duracağım. Yanlız bana daha ekonomik bir psu önerebilir misin ? RX570 den sonra fazla bir bütçem kalmıyorda hani oluru varsa diye diyorum yoksa mecbur bunlardan alacağımç

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı