H115i fan kontrol edememe ve 100 dereceye kadar ısınması

Teşekkür ederim, fanlar şu anda mecburen anakarta takılı zaten teşekkürler.
Dostum bu şekilde devam etmeni önermem bu sorunu çözmek lazım. Anakartta 4PİN'li fan slotlarına tak fanları en azından sorunu çözene kadar fanları kontrol edebilirsin.

Dostum bu şekilde devam etmeni önermem bu sorunu çözmek lazım. Anakartta 4PİN'li fan slotlarına tak fanları en azından sorunu çözene kadar fanları kontrol edebilirsin.
Önerin için çok teşekkürler fakat zaten fanlar anakarttaki başlıklara takılı kontrol edebiliyorum yani :)
Anakarta takılı olmasının bir dezavantajı yoksa öyle kullanabilirsiniz.
Tabiki bir dezavantajı yok fakat 800TL verip o soketleri kullanamamak moralimi bozuyor :)

Önerin için çok teşekkürler fakat zaten fanlar anakarttaki başlıklara takılı kontrol edebiliyorum yani :)

Tabiki bir dezavantajı yok fakat 800TL verip o soketleri kullanamamak moralimi bozuyor :)
Şu videoyu bir izle belki yardımcı olur sana.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunada bir göz at.
AIO Liquid CPU Cooler: Proper way to power your pump - The Corsair User Forums

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı