H1Z1: King of the Kill ve Rust Sistem Gereksinimleri

Fakir Has Gereyt

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarım CS:GO kaldırıyor. Oyuna girerken hafif kasmalar oluyor ama sorunsuz oynayabiliyorum. Ona göre H1Z1: King of the Kill ve Rust alacağım. Sizce kaldırır mı? Cevap veren herkese teşekkür ediyorum. :)(y)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini söylemeden hiçbir yorum yapamayız. CS:GO kaldıran bilgisiyarların çoğu RUST ve H1Z1 de sıkıntı çıkartıyor.
 
Sistem özelliklerini söylemeden hiçbir yorum yapamayız. CS:GO kaldıran bilgisiyarların çoğu RUST ve H1Z1 de sıkıntı çıkartıyor.

Kardeşim benimki H1Z1: King of The Kill ve Rust ' ı kaldırırmı acaba ?
Cevaplarsan çok sevinirim.
Adsız1.png
Adsız.png
 
kankalar ben rustu en yüksek grafikte 30-40fps h1z1 ise en düşük grafiklerde 60 fps alıyom sistetem özelliklerim GT650 2.4hz 8gb ram dricetX12
 
Arkadaşım AMD'nin eski bir işlemcisiyle adını tam hatırlamıyorum, HD 5500 ve 4 GB RAM ile Medium 900P rahat oynuyor. Senin 1.5 GB ram sıkıntı. Yükleme ekranında 10 dakika felan beklersin. Şayet eski bilgisayarımda yaşadım bunu 2 GB RAM ile.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı