H1Z1 macro ban sebebi midir?

PokerFace

Hectopat
Yer
ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar H1Z1 de macro kullanmak ban sebebi midir veya hangi tür macrolar ban sebebidir? Lütfen bilgilendirin, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende logitech g300s var h1z1 de makro yapmayi denedim fakat hicbir tepki olmadi . Acaba oyun makrolari engellemis olabilir mi ? Çunku diger oyunlarda denedim (Point Blank vs..)Sizler makro kullaniyosaniz yardimci olursaniz cok sevinirim . Tesekkurler.

Kardeşim bende g300 den yapamadım ama autohotkey diye bi program var onunla yapılıyomuş zaten mouse la olmuyo yani yada ben yapamadım. Yapmanıda önermiyorum reddit de ban yiyenler gördüm.

Autohotkey hile programi gibi birsey fakat makro mouse sadece oyuncunun yapacaklarini hizlica yapmasini sagliyor ayni kategoriye konulmamali bence . Birde h1z1 de bircok youtuber makro kullaniyor bariz belli , bu oyunun makrosu yoksa veya yasaksa onlar nasil yapiyolar merak ettigim bu . Yapilp yapilmadigi hakkinda arastirma yaptim ama pek bi kesin yargi soz konusu degil. Sizlerde ogrenirseniz yardimci olursaniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı