H1Z1 Oyundan atma sorunu

Şuradaki patch'i indir. Patch güvenlidir.
H1Z1 Errors Fix Patch Download
Herhangi bir klasöre çıkar. Patch'i çalıştırmadan önce GPU'nun aktif olduğundan emin ol.
Patch'i çalıştırdıktan sonra oyunun kurulu olduğu klasörü seç.
Sonra sağdaki kutudan kendi problemini seç.
Sonra Fix butonuna bas.
Sonra oyunu başlat.
Başka çaresi yok mu ? Güncellemeden önce sorunsuz oynuyordum ?

Galiba çözdüm :D son yüklenen C++ dosyalarını kaldırdım 2 el attım şimdilik oyundan atmadı.

Bak kardeşim verdiğim çözümleri uygulamayacaksan neden konu açıyorsun? Bir çözüm yolu sunuyoruz onu denemeden başka bir yol yok mu diyorsun? Sen benimle dalga mı geçiyorsun? Madem kendin çalıp kendin oynayacaksın buralarda konu açma. Bu forumu da meşgul etme!

Önce üslubunu düzelt be adam. Adam sana denediğini söylüyor ve başka bir yol yokmu diye soruyor önce oku sonra anla.

Bak kardeşim verdiğim çözümleri uygulamayacaksan neden konu açıyorsun? Bir çözüm yolu sunuyoruz onu denemeden başka bir yol yok mu diyorsun? Sen benimle dalga mı geçiyorsun? Madem kendin çalıp kendin oynayacaksın buralarda konu açma. Bu forumu da meşgul etme!
Daha basit bir yöntem ile çözmüş, daha ne istiyorsun? Sen de çözümü öğrenmiş oldun. Uygulamak zorunda değil senin önerini ki zaten ilk başta önerdiğin c++ kütüphaneleri ile alakalı çözüm yöntemini denemiş zaten adam.

Adam başka çözüm yolu yok mu diyor sonra uğraşıyor sonra sorunu çözüyor. Şu raddede kendi zaten sorunu çözebilecekken beni muhattap alıp tavsiyemi reddedip kendisi tekrar arayışa koyulması beni fon müziği yapar. Hem sana ne oluyor sen arabulucu musun?

@Manyyak

@TayllaN Çarşamba, 11:21 tarihli yoruma bakarsan benim tavsiyemi alıntı yapmış ve başka yol yok mu demiş? Denedim, sonuç vermedi dememiş.

Benim üslubum gayet düzgün değer bilmeyene böyle davranılır.

Sende fikrini zihnini düzelt te adam orada uyguladığına dair en ufak bir şey demiş mi dememiş mi bir check et.

Arkadaşlar ben bu forumda kimse ile tartışma niyetinde değilim. Herkese karşı saygım var fakat bazı prensiplerin de hakkını yedirmem kendime ait. O yüzden kimse yanlış anlamasın. Herkese iyi forumlar dilerim.

Adam başka çözüm yolu yok mu diyor sonra uğraşıyor sonra sorunu çözüyor. Şu raddede kendi zaten sorunu çözebilecekken beni muhattap alıp tavsiyemi reddedip kendisi tekrar arayışa koyulması beni fon müziği yapar. Hem sana ne oluyor sen arabulucu musun?

@Manyyak

@TayllaN Çarşamba, 11:21 tarihli yoruma bakarsan benim tavsiyemi alıntı yapmış ve başka yol yok mu demiş? Denedim, sonuç vermedi dememiş.

Benim üslubum gayet düzgün değer bilmeyene böyle davranılır.

Sende fikrini zihnini düzelt te adam orada uyguladığına dair en ufak bir şey demiş mi dememiş mi bir check et.

Arkadaşlar ben bu forumda kimse ile tartışma niyetinde değilim. Herkese karşı saygım var fakat bazı prensiplerin de hakkını yedirmem kendime ait. O yüzden kimse yanlış anlamasın. Herkese iyi forumlar dilerim.
Bak güzel kardeşim, burada insanlara gönüllü olarak yardım ediyorsun ve her insan farklı soru sorabilir ve farklı tepki verebilir. Eğer bu tip durumlara gelemeyeceksen yardım etmeye de kalkma. Kimse seni zorlamıyor mesaj yazman için. İnsanlara sert çıkışırsan forumda ceza yemekten öteye gidemezsin. Bilgin olsun.

Bak kardeşim senin anlamadığın şu. Biz yardım ederiz, yardıma icabet edilmezse veya kaale alınmazsa tepkimizi de koyarız. Sırf bu gibi umursamaz tavırlar yüzünden kaç kişinin konusu kilitlendi adminler tarafından sen biliyor musun? Ben hak edene sert çıkışırım. Oldu o zaman herkese sınırsız saygı duyalım. Yok öyle bir şey. Gerektiği yerde uygun terminoloji ile herkes tepkisini istediği kişiye koyabilir bu forumda. Ben moderasyon ekibinin bu noktada gayet müsamaakar olduğundan yanayım. Ha bunu yakında sen de öğrenirsin güzel kardeşim iyi forumlar. :D @Manyyak

Oyunun Hata Kodu 'G9 Eror'
Çözümü 'Antivirüs' Programı ile ilişkiliymiş. Ben bu şekilde çözdüm. Umarım işinizi görür.
Antivirüs programına göre değişiyor, Ben Avast ile çözümü gösteriyorum;
- Sağ Taraftaki Küçültülmüş Avast Simgesine 'SAĞ' tıklayıp 'AYARLAR' a basın (Eğer yoksa Sağ tıklayıp Avastı Açın ve Menüden Ayarlara girin
- İstisnalar - İstisna Ekleyin - Gözat - (Steam Kurulu Olan Yere girin) C:\Program Files (x86)\Steam\steam\games\H1z1.exe
bunu seçin ve steam dan oyunu yeniden başlatın..
Antivirüs Engellediği için giremiyorsunuz.
umarım işinize Yarar..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı