H255S port açamamak

Twin_Turbo

Centipat
Daha fazla  
Max Payne 3 adında oyun oynuyorum. Sürekli removed connection problems hatası alıyorum. Bu hatayı herkes alıyor. Rockstar games port açarak çözüleceğini açıklamış. Ben port açma işini bir türlü beceremedim. Sorun şu ben Turkcell Superonline kullanıcısıyım. Port forward ile simple portward Huawei HG255S adında modemi görmüyor yani modemi desteklemiyor. O yüzden port açamıyorum.

Ben bu oyunda çok sıkıntı çekiyorum. Bunu çözebilmem için bu Port'u açmak zorundayım. Nasıl yapacağım? Bana. Ben hayatımda bu sorunlu bir oyun görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle bilgisayarinin yerel ip adresini elle yazarak sabitle. Otomatik ip adresi degerlerini yaz bir yere aynı adres degerlerini elle yaz. Ondan sonra modemde port forwarding sekmesini bul. Orada mutlaka dmz vardir. Dmz yi aç. Bilgisayarina elle verdigin ip adresini dmz yaz. Dmz ye girince yazacagin yeri gorursun. Bu yontem isini cozer ama bilgisayarinin tum portlarini wan tarafina yani internet ortamina acar.

Oncelikle bilgisayarinin yerel ip adresini elle yazarak sabitle. Otomatik ip adresi degerlerini yaz bir yere aynı adres degerlerini elle yaz. Ondan sonra modemde port forwarding sekmesini bul. Orada mutlaka dmz vardir. Dmz yi aç. Bilgisayarina elle verdigin ip adresini dmz yaz. Dmz ye girince yazacagin yeri gorursun. Bu yontem isini cozer ama bilgisayarinin tum portlarini wan tarafina yani internet ortamina acar.

Eyvallah dostum yerel ip adresine nereden bakılıyor. ben SUPERONLİNE kullanıyorum yetkilileri aradım konuştum Port açılmıyormuş. zaten Port Forward Simple PortForward gibi programlar beni modemi görmüyor yani desteklemiyor. böyle bir sorun var. birisi hangi internet firmasını sorsa kesinlikle SUPERONLİNE tavsiye etmem. haksine o kişiye dahada kötülerim. ben ayda 79 TL para ödüyorum birde port açamayacakmışım böyle saçmalık olur. resmen oynadığım oyunda sorun yaşıyorum kardeşim zaten oyun arızalı.

Çok bilmişlik gibi algilama lutfen ama port açilmiyor diye bir şey saçma geldi bana. Superonline sallamış biraz. Superonline dsl mi kullaniyorsun yoksa 4 g mi kullaniyorsun. Yerel ip ogrenmek icin video buldum youtubeden
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok bilmişlik gibi algilama lutfen ama port açilmiyor diye bir şey saçma geldi bana. Superonline sallamış biraz. Superonline dsl mi kullaniyorsun yoksa 4 g mi kullaniyorsun. Yerel ip ogrenmek icin video buldum youtubeden
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiber dostum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı