Çözüldü H310 BIOS Güncellemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iamakyazılı

Decapat
Bende 9. nesil Intel bir işlemci mevcut, bunu H310 chipset anakartta kullanmak istiyorum. Montaj yapıp PC açınca anakart BIOS güncellemesi yapılmadıysa hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmez mi? BIOS girip 9. nesil için uygun olan BIOS indiremez miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartın BIOS'u güncel değilse görüntü alamazsınız. Açılmadığı için BIOS'a da giremezsiniz ve girse bile BIOS üzerinden dosya indirilmiyor zaten. 8. nesil bir işlemci takıp BIOS güncellemesi yapılması gerekli. Anakartı henüz almadıysanız aldığınız yerden rica edin.
Anakartın BIOS'u güncel değilse görüntü alamazsınız. Açılmadığı için BIOS'a da giremezsiniz ve girse bile BIOS üzerinden dosya indirilmiyor zaten. 8. nesil bir işlemci takıp BIOS güncellemesi yapılması gerekli. Anakartı henüz almadıysanız aldığınız yerden rica edin.

Çözüm
BIOS üzerinden dosya indirilebiliyor ben benim BIOS'umu BIOS üzerinden indirerek güncelliyorum ama dediklerin için teşekkürler daha almadım anakartı ordan rica ederim güncellerler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı