USB portlarının çalışıyor olmasi sorunun ekran karti yuvasinda oldugunu mu gosterir, bilginiz var mi?
Arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum, en sonunda kendi ekran kartım takılıyken bir kez görüntü alabildim, sadece tek RAM takılıydı, sonra ekran kartının vidalarını taktım ve tekrar çalıştırmayı denediğimde yine görüntü alamadım.
PSU'dan olabilir mi?
Teknik bilgi sahibi bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Klavyede numlock ışıkları yanıyor ve bastığım zaman yanıp sönme komutuna yanıt veriyor, yani aslında sistem Boot ediliyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. En baştan beri 2 defa sisteme görüntü geldi, sonra en ufak değişiklikte tekrar gitti. Ekran kartı arızası olsa diğer ekran kartını taktığımda onu açması gerek, PCI Express slotu arızası olsa ara sıra görüntü alamamam gerek, anakart arızası olsa yine aynı şekilde bazen görüntü alamıyor olmam gerek, PSU'nun içini açıp baktım ancak anormal bir şey göremedim, yine de PSU fanları aşırı derecede hızlı ve gürültülü dönmeye başladı, bunun bir anlamı var mı tekniki olarak?
Sorun çözüldü arkadaşlar, VGA to HDMI adaptörü bozulmuş, bütün parçalar çalışıyormuş.