H410M S2H V3 anakarta RTX 3060 takılır mı?

EmreTas0

Femtopat
Katılım
22 Ekim 2023
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İşlemci
İ3-10100F
Merhabalar, H410M S2H V3 anakartım var ve RTX 3060 takacağım fakat başka yerlerde bulamadım takılır mı, takılmaz mı cevabını.
 
Evet hocam takılır ancak eğerki anakartı satın alacaksanız yani elinizde bulunan bir anakart değil ise küçük bir farkla Gigabyte H-610M H modelini uygun bir fiyata alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Evet hocam takılır.
Anladım teşekkür ederim hocam, son bir soru daha soracaktım. Ben bilgisayarda fazla montaj yapmayı bilmeyen birisiyim ekran kartını videoları izlesem takabilir miyim, zor mu o kadar böyle riski varmı?

Neden takılmasın tabii ki takılır.
Hocam teşekkür ederim bazı yerlerde mesajlar okudum da sıkıntı olmasın diye emin olayım dedim, size de sormak isterim montaj yapmayı çok bilmiyorum fakat ekran kartını video izleyerek kolay bir şekilde takabilir miyim?
 
Anladım teşekkür ederim hocam, son bir soru daha soracaktım. Ben bilgisayarda fazla montaj yapmayı bilmeyen birisiyim ekran kartını videoları izlesem takabilir miyim, zor mu o kadar böyle riski var mı?

Hocam teşekkür ederim bazı yerlerde mesajlar okudum da sıkıntı olmasın diye emin olayım dedim, size de sormak isterim montaj yapmayı çok bilmiyorum fakat ekran kartını video izleyerek kolay bir şekilde takılır mı?

İçiniz rahat olsun takılır.

Video izleyerek yapabilirsin ama zorlanırsan bilen birinden yardım al.
 
İçiniz rahat olsun takılır.

Video izleyerek yapabilirsin ama zorlanırsan bilen birinden yardım al.

Hocam bilen çok tanıdığım yok bir güvenilir bilgisayarcı var götürmeyi düşündüm fakat biraz uzak ve bu hafta hep yağmurlu gösteriyor. Akşamları müsait oluyorum ondan dolayı kendim takmayı deneyeceğim yüksek ihtimal, önce eski kartı deneyim basitse yenisini takarım en mantıklısı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı