Çözüldü H510M-D sistemde kulaklıklardan az ses geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MRainb0w

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti
Anakart
ASUS PRIME H510M-D 3200(OC)MHz DDR4 Soket 1200 M.2
İki farklı kulaklık denedim ve ikisinde de aynı sonuç maalesef. Bundan 1.5-2 hafta önce bilgisayarı uyku moduna aldığımda böyle bir şeyle karşılaşmıştım ama aç kapa yapınca düzelmişti. Bugün ise aç kapa yapmama rağmen sonuç düzelmedi. 7.1 Channel Sound USB kullandığımda ise hiçbir sorun kalmıyor. Kullandığım kulaklıklar Samsung'un telefon yanında vermiş olduğu kulaklık, diğeri ise ucuz kulak içi kulaklık.

Anladım hocam. USB olanda zaten ses çipi olduğu için bağımsız olarak çalışıyor. Anakart sitesinden ses sürücüsü indirip denediniz mi?

Anladım hocam. USB olanda zaten ses çipi olduğu için bağımsız olarak çalışıyor. Anakart sitesinden ses sürücüsü indirip denediniz mi?
Hayır hocam hiç bir güncelleme veya sürücü indirip denemedim.

Çözüm
Son düzenleme:
Ayarlar/Ses/Ses Denetim Masası'ndan kontrol edin. Buradan ses seviyesini de değiştirebilirsiniz.

Başlat menüsüne sağ tık yapın ve ayarları açın. Buradan bulabilirsiniz.

Kullandığınız uygulama üzerinden de bakabilirsiniz. Discord falan gibi. Karşı tarafa da iyi gidiyorsa sıkıntı olmaz. Bass ayarlarına falan da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…