Çok bir farkı yok. Sadece PCI'e X1 slotu 1 tane fazla o kadar. Eğer ekstra takmak istediğin sonradan olursa H510M-E modelini tercih etmen iyi olacaktır.
PCIe<sup>®</sup> 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel<sup>®</sup> 1 Gb Ethernet, DisplayPort, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 Type A, SATA 6Gbps, COM port ve RGB başlığına sahip Intel<sup>®</sup> H510 (LGA 1200) micro ATX anakart
PCIe<sup>®</sup> 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel<sup>®</sup> 1 Gb Ethernet, DisplayPort, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 Type A, SATA 6Gbps, COM port ve RGB başlığına sahip Intel<sup>®</sup> H510 (LGA 1200) micro ATX anakart
USB portu kasa üzerinden arttırılabilir ama PCI-e slotu maalesef arttırılamıyor. Konu sahibi artılarını eksilerini oturup düşünecek öyle karar verecek. Ben K modelini kullanıyordum gayet de memnundum.
VRM olarak çok bir fark yok. İkisinde de M.2 slotu ve 4 pin RGB girişi var. Buraya kadar güzel ancak PRIME H510M-E'de sadece 4 adet USB Type-A portu bulunuyor. Kulaklığını, mouse'unu, klavyeni taktığında anakartta sadece 1 port kalıyor. Ön USB portları var tabii ki ancak iki anakartı karşılaştırırken mecburen dahili portlara bakmamız lazım.
PRIME H510M-D'de 4 tane USB Type-A portu bulunuyor. Bu devirde 4 USB portu sıkıntı çıkarabilir.
Bu ikisi arasından seçimin PRIME H510M-D'den yana olsun.
@emreonbasi16 işlemci içindeki kullanmayacaksın, harici ekran kartın üzerinde DP var. Benim orada bahsettiklerimi sen iGPU yani işlemci içindekilerle kullanabilirsin.
@emreonbasi16 işlemci içindeki kullanmayacaksın, harici ekran kartın üzerinde DP var. Benim orada bahsettiklerimi sen iGPU yani işlemci içindekilerle kullanabilirsin.