H510M-D vs H510M-E

H510M-E olanda 4 USB portu ve fazladan DP çıkışı var. H510M-D olanda ise 6 USB portu ve Serial port bağlantısı var.

iGPU için DP önemli değilse de arkada 2 tane USB portu iş görebilir. Ben -D olanı öneriyorum.

USB portu kasa üzerinden arttırılabilir ama PCI-e slotu maalesef arttırılamıyor. Konu sahibi artılarını eksilerini oturup düşünecek öyle karar verecek. Ben K modelini kullanıyordum gayet de memnundum.

Son düzenleyen: Moderatör:
VRM olarak çok bir fark yok. İkisinde de M.2 slotu ve 4 pin RGB girişi var. Buraya kadar güzel ancak PRIME H510M-E'de sadece 4 adet USB Type-A portu bulunuyor. Kulaklığını, mouse'unu, klavyeni taktığında anakartta sadece 1 port kalıyor. Ön USB portları var tabii ki ancak iki anakartı karşılaştırırken mecburen dahili portlara bakmamız lazım.

PRIME H510M-D'de 4 tane USB Type-A portu bulunuyor. Bu devirde 4 USB portu sıkıntı çıkarabilir.

Bu ikisi arasından seçimin PRIME H510M-D'den yana olsun.

Uyumlu olur ancak ben size o bütçe bandında daha kaliteli bir sistem almanızı öneririm. Kasa/PSU ve SSD ofsayt gibi.
Bu bütçeye daha iyi bulamadım gerçekten. Varsa atabilir misiniz? Bu sistemin ekran kartı Asus olduğu için diğer markalara göre serin çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…