H510M-D vs H510M-E

emreonbasi16

Hectopat
1639404917518.png

Bu anakartların arasındaki fark ne acaba? Hangisi daha iyi?

H510M-E olanda 4 USB portu ve fazladan DP çıkışı var. H510M-D olanda ise 6 USB portu ve Serial port bağlantısı var.

iGPU için DP önemli değilse de arkada 2 tane USB portu iş görebilir. Ben -D olanı öneriyorum.

H510M-E olanda 4 USB portu ve fazladan DP çıkışı var. H510M-D olanda ise 6 USB portu ve serial port bağlantısı var.

iGPU için DP önemli değilse de arkada 2 tane USB portu iş görebilir. Ben -d olanı öneriyorum.

USB portu kasa üzerinden arttırılabilir ama PCI-e slotu maalesef arttırılamıyor. Konu sahibi artılarını eksilerini oturup düşünecek öyle karar verecek. Ben K modelini kullanıyordum gayet de memnundum.

Son düzenleyen: Moderatör:
VRM olarak çok bir fark yok. İkisinde de M.2 slotu ve 4 pin RGB girişi var. Buraya kadar güzel ancak PRIME H510M-E'de sadece 4 adet USB Type-A portu bulunuyor. Kulaklığını, mouse'unu, klavyeni taktığında anakartta sadece 1 port kalıyor. Ön USB portları var tabii ki ancak iki anakartı karşılaştırırken mecburen dahili portlara bakmamız lazım.

PRIME H510M-D'de 4 tane USB Type-A portu bulunuyor. Bu devirde 4 USB portu sıkıntı çıkarabilir.

Bu ikisi arasından seçimin PRIME H510M-D'den yana olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı