emreonbasi16
Hectopat
Bu anakartların arasındaki fark ne acaba? Hangisi daha iyi?
H510M-E olanda 4 USB portu ve fazladan DP çıkışı var. H510M-D olanda ise 6 USB portu ve serial port bağlantısı var.
iGPU için DP önemli değilse de arkada 2 tane USB portu iş görebilir. Ben -d olanı öneriyorum.
![]()
PRIME H510M-E
PCIe<sup>®</sup> 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel<sup>®</sup> 1 Gb Ethernet, DisplayPort, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 Type A, SATA 6Gbps, COM port ve RGB başlığına sahip Intel<sup>®</sup> H510 (LGA 1200) micro ATX anakartwww.asus.com
![]()
PRIME H510M-D
PCIe<sup>®</sup> 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel<sup>®</sup> 1 Gb Ethernet, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 Type-A, SATA 6 Gbps, COM port, LPT ve RGB başlığına sahip Intel<sup>®</sup> H510 (LGA 1200) micro ATX anakartwww.asus.com
D'yi seçsem sistemin diğer parçalarıyla uyumlu bir anakart mı peki? Clutch Silver | i5 10400F RTX 2060 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com@emreonbasi16 işlemci içindeki kullanmayacaksın, harici ekran kartın üzerinde DP var. Benim orada bahsettiklerimi sen iGPU yani işlemci içindekilerle kullanabilirsin.
Bu bütçeye daha iyi bulamadım gerçekten. Varsa atabilir misiniz? Bu sistemin ekran kartı Asus olduğu için diğer markalara göre serin çalışıyor.Uyumlu olur ancak ben size o bütçe bandında daha kaliteli bir sistem almanızı öneririm. Kasa/PSU ve SSD ofsayt gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.