Çözüldü H510M-K R2 ile Adata XPG D10 8 GB 3000 MHz RAM uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar yeni bir anakart almıştım ancak bir talihsizlik sonucunda yandı.
Şimdi yeni sıfır bir anakart bakıyorum ancak benim RAM'im alacağım anakartin uyumlu bellekler listesinde yok o yüzden alamıyorum. Bu anakartin uyumlu bellekler listesinde olması gerekli midir yoksa çalışmaz mı? 2 gündür araştırıyorum hiçbirinde yok.
Alacağım anakart ASUS Prime H510M-K R2 11 nesil destekli.
İşlemcim i3 10105F.
RAM ise.
Adata XPG D10 8 GB 3000 MHz.
Kodu ise - AX4U300038G16-SR10/2

Son düzenleme:
Uymama ihtimali yok bence. Şimdiye kadar öyle bir şeye hiç denk gelmedim.

Doğru da hocam ilk defa babama aldırıyorum uymazsa büyük sıkıntı çıkarır bütün parçaları çalışarak aldım bunu o alıyor kendi parası olduğu için uymazsa kötü olur benim için. Bende uyacağını düşünüyorum.

Listede yok ama sorunsuzca çalışacaktır.

Cenk hocam peki benim fırınlanmış ekran kartım var bunu sisteme taksam bozulana kadar kullansam sisteme zarar verir mi? Her şeyi yeni topladım zarar verip her şeyi yakmasimdan korkuyorum.

Son düzenleme:
Doğru da hocam ilk defa babama aldırıyorum uymazsa büyük sıkıntı çıkarır bütün parçaları çalışarak aldım bunu o alıyor kendi parası olduğu için uymazsa kötü olur benim için. Bende uyacağını düşünüyorum.

Cenk hocam peki benim fırınlanmış ekran kartım var bunu sisteme taksam bozulana kadar kullansam sisteme zarar verir mi? Her şeyi yeni topladım zarar verip her şeyi yakmasimdan korkuyorum.

Sisteme zarar gelmez hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı