Smailwolf M6 veya M8 alınır mı?

Bütçe
2000TL

Talha2344

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu aralar bir mouse almak istiyorum ama aşırı para da vermek istemiyorum, maksimum 2K bütçem var. Rekabetçi oyunlar oynuyorum daha çok claw tutuyorum fareyi. Eforsuz'un videosundan bu fareleri gördüm, herhangi biri alınır mı?

Ben M8 modelini aldım oraya yazdığım inceleme mesajını buraya koyalıyım.

"Eforsuz'dan görüp ürünü aldım ilk izlenim olarak ürün güzel 75G olmasına rağmen çok hafif hissediceğinizi bile düşünmüyorum ağırlık konusundan rahat olun. Delikli olması da desenleride ayrı hava katıyor tasarımını beğendim. Delikler elimde, tutuşumda sıkıntı yaratır mı? Diyen varsa da sıkıntı yapmasın hissetmiyorsunuz bile. Şarj standınıda RGB ışıklarınıda beğendim ekrandanda sarjına zaten bakabiliyorsunuz. Malzemeside kaliteliyim diyor diyebilirim açıkçası. Ben beğendim bence alınılabilecek bir ürün sadece Eforsuz'un videosunda Grid tape hediyeli diyordu o maalesef diğer iki model içinmiş benim gibi oradan görenlerin haberi olsun M8 modeli delikli diye hediyesi yokmuş haberinize onun dışında mouse güzel."

burada da dediğim gibi ben bayağı beğendim yanında da 100TL'lik hediye epin kodu yolluyorlar sağ olsunlar ulugamesden aldım zaten almak istersen alabilirsin oraya fotoğraflarınıda attım gidip bakabilirsin.

Ben M8 modelini aldım oraya yazdığım inceleme mesajını buraya koyalıyım.

"Eforsuz'dan görüp ürünü aldım ilk izlenim olarak ürün güzel 75G olmasına rağmen çok hafif hissediceğinizi bile düşünmüyorum ağırlık konusundan rahat olun. Delikli olması da desenleride ayrı hava katıyor tasarımını beğendim. Delikler elimde, tutuşumda sıkıntı yaratır mı? Diyen varsa da sıkıntı yapmasın hissetmiyorsunuz bile. Şarj standınıda RGB ışıklarınıda beğendim ekrandanda sarjına zaten bakabiliyorsunuz. Malzemeside kaliteliyim diyor diyebilirim açıkçası. Ben beğendim bence alınılabilecek bir ürün sadece Eforsuz'un videosunda Grid tape hediyeli diyordu o maalesef diğer iki model içinmiş benim gibi oradan görenlerin haberi olsun M8 modeli delikli diye hediyesi yokmuş haberinize onun dışında mouse güzel."

Burada da dediğim gibi ben bayağı beğendim yanında da 100TL'lik hediye epin kodu yolluyorlar sağ olsunlar ulugamesden aldım zaten almak istersen alabilirsin oraya fotoğraflarınıda attım gidip bakabilirsin.

Çok teşekkür ederim. Bu değerli yanıtınız için bende alacağım galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı