H61 anakarta BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

eyuppk

Femtopat
Daha fazla  
Geçen gün kendime yeni bir ekran kartı aldım. Yeni aldığım ekran kartını anakartıma takınca bilgisayardan görüntü gelmedi. Ben de biraz araştırdım ve BIOS'tan dolayı olduğuna karar kıldım. Şimdi BIOS güncellemesi yapmak istiyorum. Elimde bulunan anakartın modelini ne üreticisini bulabildim. Nasıl bulabileceğimi de bayağı araştırdım ama olmadı. Sadece model yerinde to be filled by OEM yazıyor, ne yapacağım hiç bilmiyorum of.

Dosya Ekleri

• ANAKART.PNG
    ANAKART.PNG
    19,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün kendime yeni bir ekran kartı aldım. Yeni aldığım ekran kartını anakartıma takınca bilgisayardan görüntü gelmedi. Ben de biraz araştırdım ve BIOS'tan dolayı olduğuna karar kıldım. Şimdi BIOS güncellemesi yapmak istiyorum. Elimde bulunan anakartın modelini ne üreticisini bulabildim. Nasıl bulabileceğimi de bayağı araştırdım ama olmadı. Sadece model yerinde to be filled by OEM yazıyor, ne yapacağım hiç bilmiyorum of.
AIDA64 gibi programlar ile de kontrol edin derim. En net sonuç tabii ki kasayı açtığınız zaman anakartın üstünde yazan yazıdır.

Bilgisayarın belli bir marka model tanımı var mı?

Bilgisayarı kasa olarak almıştım. İlk başta ofis bigisayarı olarak almıştım sonradan ekran kartı takarım diye düşünmüştüm. Sonrasında anakartın BIOS'unu güncellemem gerektiğini öğrendim ama bir türlü anakart modelini öğrenemedim. Birçok farklı yol denedim boot menüsüne baktım. Ankartın üstündeki yazılara baktım. Uygulamalar yükledim öğrenmek için ama bulamadım. Farklı bir BIOS indirip kurmaktan da endişeliyim. Yani biraz kararsızım diyebilirim.

AIDA64 gibi programlar ile de kontrol edin derim. En net sonuç tabii ki kasayı açtığınız zaman anakartın üstünde yazan yazıdır.
hmmm şöyle bir sonuç aldım.
anakart2.PNG

Anakartın arkasındaki yazıya da bakmıştım da hatta anakartın arkasında bu yazıyor "Tg-h61g578 "

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı