H61H2 anakart kabloları nasıl takılır?

EmirhanSalmanTR

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, anakart kablolarını nasıl takacağım tam bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla yaptım. Resmin ortasındaki 2 kablo boşta kaldı. Taktığım kablolar da yanlış olabilirler. Destek al diyebilirsiniz ama elimden gelmiyor. Yardım edebileceklere şimdiden teşekkürler.

20220323_173226_mfnr.jpg

20220323_173222_mfnr.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yamuk pinler buna sebebiyet verebilir. BIOS güncellemesi ise bir alt nesil işlemci ile yapılabiliyor. En iyisi dediğiniz gibi bir alt nesil işlemci ile deneyin. Yamuk olan pinleri de düzeltin veya baktırın.

Reis bir bilgisayarcıya gittim sordum az önce aradılar yamuk pinleri düzelteceklermiş başka bir sorun olmadığını ve ücreti olarak 200TL dediler 180'e düştüler. Gerçekten çok fazla geldi sence normal mi veya çok mu? Zonguldak'ta bilgisayardan detaylı anlayan pek dükkan yok yani kabul etmezsem de başka bulamam sanırım :/

Fiyat tartışılabilir fakat biraz ince bir iş. Dediğim gibi büyüteç falan da gerekebiliyor. Bence yaptırın ve kullanın. Zaten fazla seçenek de yokmuş. Dediğim gibi pinler yamulmuş. Yamuk pin ile görüntü gelmemesi normal.

Fiyat tartışılabilir fakat biraz ince bir iş. Dediğim gibi büyüteç falan da gerekebiliyor. Bence yaptırın ve kullanın. Zaten fazla seçenek de yokmuş. Dediğim gibi pinler yamulmuş. Yamuk pin ile görüntü gelmemesi normal.

Evet fazla seçeneğim olmadığı için mecbur yaptırıyorum umarım başka bir sorun olmaz. Bir de 115W Power sizce yeterli olur mu? İşlemci 77W harcıyor. Monitör vs ortlama ne kadar harcıyor? Sanırım ekran kartı için yetmeyebilir. 2.el platformda 300W'luk Power buldum ama özelliklerini anlamıyorum ne anlama geliyor benim anakartıma uyuyor mu?

Screenshot_20220327-153554_sahibindencom.jpg

Anakarta uyar fakat ekran kartı nedir? Bu da önemli. Dahili ekran kartı ile zaten sıkıntı olmaz. Genelde 300W olanlar zaten kaliteli olmuyor.

Sistem kapanabilir veya reset atabilir.

12V kanalından verdiği güç ile ve korumaları ile anlaşılabilir. Bunun için etiketine de bakabilirsiniz.

12v kanalından verdiği güç ile ve korumaları ile anlaşılabilir. Bunun için etiketine de bakabilirsiniz.

Reis ya farklı bir sorunu daha varmış bu pinler için bilgisayarcıya vermiştim, gittiğimde görseldeki Power fişinin takıldığı yerin sağ altını gösterdiler kısa devre yapmış orası yanmış ve yolu da yanmış gibi bir şey dediler tam hatırlamıyorum ama düzelmez dediler yani orası yeni mi oldu bilmiyorum :/

20220329_171343_mfnr.jpg

Hep bir sorun bitmeden başka bir sorun çıkıyor yüzümüz bir gülmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterseniz başka bir yere de sorabilirsiniz. Buradan yapılacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı