H61H2-M17 ve GTX 750 Ti Sisteme Casper FSP250-50HMN PSU

wounded93

Hectopat
Daha fazla  
Anakart modeli: H61H2-M17
Güç kaynağı modeli: FSP250-50HMN
İşlemci: i5-3470 CPU 3.20GHz
RAM: 6GB
Şu anki ekran kartım: HD 5450.

Biraz fiyatı düşünce bu modeli almayı düşünüyorum malum 1 ay içinde 450 TL'den 600 TL'ye yükseldi, güç kaynağı sorun yaratır mı acaba? Birkaç kişi aylardır kullanıp sorun yaşamadığını belirtmişti ama sorayım dedim.
Asus GeForce GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit NVIDIA DX11 Ekran Kartı

Güç kaynağı resmi:

3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç Kaynaklarımız Aynı işlemci anakart aynı sadece bende 8gb ram var vs hepsi aynı +12V 17A bende dün 2. el 350 tlye msi 750ti 2gb gdr5 twin frozr aldım taktım hiçbir sorun yaşamadım gta5 te high ayarlarda 45-55 normal ayarda 60-70 fps alıyorum gönül rahatlığıyla alabilirsin.
ama
önemli uyarı: msi after burndan iki ibreyide %70 e alınca pc kendini kapatıyor. Güç yetmiyo
yazdığım fps değerleri afterburn kapalıyken. Hız aşırtmaya girmessen sorun yaşamassın.

Yorumun için teşekkürler ekran kartı dışında psu değiştirmem gerekirmi acaba diye araştırayım dedim ama çoğu yerde yeteceği yazıyor ve bu psu ile 1050Tİ kullananlarıda gördüm , 750Tİ olarak hangi markayı almalıyım Asus, Msı, Zotac öneri verebilecek birileri de çıkarsa tamamdır.

Yorumun için teşekkürler ekran kartı dışında psu değiştirmem gerekirmi acaba diye araştırayım dedim ama çoğu yerde yeteceği yazıyor ve bu psu ile 1050Tİ kullananlarıda gördüm , 750Tİ olarak hangi markayı almalıyım Asus, Msı, Zotac öneri verebilecek birileri de çıkarsa tamamdır.
Kesinlikle Msi TwinFrozr modeli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı