H61H2-MV (v1.0) UEFI Kurulum Sorunu

Linaria

Hectopat
Daha fazla  
Dün bilgisayarıma Windows 10 yükleme kararı aldım ve iso dosyasını indirdim. Rufus ile Technopat rehberdeki gibi denilen her şeyi harfi harfine yaptım. USB'yi taktığımda bilgisayar görüyor boot menuden girip format atılan kısma kadar geliyorum. Ancak BIOS'tan Boot Select ayarı bende "Legacy" olarak geliyor ve bunu "UEFI" ayarına aldığımda USB dahil olmak üzere hiçbir şeyi görmüyor(DVD Sürücü, harddisk). Bunu nasıl çözerim?

NOT : BIOS'um üreticinin çıkarttığı son güncellemede.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'nin 3.0 ya da 2.0 olması önemli değil. Anakarttaki USB 3.0 portuna bağlıyorsanız 2.0 portu ile deneyin.
Yüklemeyi denerken 2 portta da denedim büyük ihtimalle onun ile alakalı değildir tekrardan kurucam. Yardımız için teşekkür ederim. Gelişmeleri yazacagım.
USB'nin 3.0 ya da 2.0 olması önemli değil. Anakarttaki USB 3.0 portuna bağlıyorsanız 2.0 portu ile deneyin.
İşlemcim ile alakalı olabilir mi ? İ3 3220 işlemciye sahibim UEFI desteklemiyor olabilir mi ? Sanki bir videoda 4. nesilden beri destekliyordu diye hatırlıyorum.
@Mikail Fidan Eski tip kurunca başarılı bir şekilde kurdum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı