H61M anakart için ekran kartı önerisi

hatipoglu

Megapat
Makaleler
1
MSI H61M-E33 anakart, 4GB DDR3-1333 DDR3 ram ve DualCore Intel Pentium G620 işlemcisi olan bir sistemim var çocuklar kullanmakta. Ekran kartı onboard. SSD sayesinde genel performansı fena değil. Ancak oğlum Minecraft oynarken zorlanıyor.

Intel Core i5-3470 Tray işlemci satılıyor 630 TL civarı. Bir de ekran kartı alsam epey toparlayacak gibi. Çok pahalı olmayan, ancak onboard ekran kartına göre daha iyi olacak bir öneriniz olur mu?

Çok takip edemediğim için endişem bu anakartta çalışmayacak bir ekran kartı almak olur. PCI 3.0 ve 2.0 olanlar var mesela. Neye dikkat etmeliyim?

GTX 750 Ti modelini öneririm.

GTX 750 Ti modelini öneririm.
Teşekkürler. Biraz baktım internetten sanırım pek bulunabilir bir model değil şu an
Aklımda bir şu alternatif var; B450M S2H anakart alsam, Ryzen 5 3400G alıp ekran kartsız idare etsem ileriye dönük daha iyi bir iş mi yapmış olurum. Tabi ram'ler de değişecek. Her halukarda hem ekran kartı performanı düşük kalacak, hem de masraf katlayacak.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Biraz baktım internetten sanırım pek bulunabilir bir model değil şu an.
Aklımda bir şu alternatif var; B450M S2H anakart alsam, Ryzen 5 3400G alıp ekran kartsız idare etsem ileriye dönük daha iyi bir iş mi yapmış olurum. Tabi RAM'ler de değişecek. Her halukarda hem ekran kartı performanı düşük kalacak, hem de masraf katlayacak.

Mantıklı olacaktır ileriye dönüklük için.

ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI Advanced Edition

Bu ekran kartı olur mu Core i5-3470 için?
1500 TK ekran kartı, 650 TL de işlemci olacak

Bu daha hesaplı:

Bir de bu var:
Siparişi vermek üzereyim, OC edilmiş ekran kartlarının daha fazla ısınacağını ve daha fazla fan gürültüsü yapacağını düşünerek Asus Phoenix GeForce GTX 1050 Ti 4 Gb'a karar kıldım gibi. Son bir önerisi olan olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı