Çözüldü H61M-K sistemde internet yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Selam bugün yeni anakart ve yeni işlemci aldım. Aldığım anakart ASUS H61M-K bu anakartta Ethernet girişi için driver istiyordu ben de Windows 7 kullandiğim için kendi elimle yükledim fakat şu an 1 mb/s geçemiyorum. Driveri yanlış yüklemiş olabilir miyim? Önceki anakartımda harici Ethernet kartı vardı ve 2.5 mb/s oluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet mümkünse ikisinden de deneyin.

1682754624409.png

Bu bilgisayar ve telefon.

Hocam kablodan kaynaklı olabilir mi?

Arkadaşlar sorunum çözüldü Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırcısı kısmından Realtek PCI-e FE family özelliklere tıkladım gelişmişe girdim hız&ikiliye tıklayıp değer olan yeri 100Mbps tam ikili yaptım internet hızım arttı teşekkürler
kaynak:İnternet Wi-Fi ile hızlı, Ethernet ile çok yavaş
Driver'ı yanlış yüklemiş olsaydınız ethernet hiçbir şekilde çalışmazdı. Ancak uyumlu olan ethernet driverı olmayabilir. İnternet hızınızı başka bir cihazla test edebilir misiniz?

Driver'ı yanlış yüklemiş olsaydınız Ethernet hiçbir şekilde çalışmazdı. Ancak uyumlu olan Ethernet driverı olmayabilir. İnternet hızınızı başka bir cihazla test edebilir misiniz?

Mesela hangi cihazla test edeyim şu anki bilgisayarımdan ve telefonumdan deneyeyim mi?

1682754624409.png

Bu bilgisayar ve telefon.

Hocam kablodan kaynaklı olabilir mi?

Arkadaşlar sorunum çözüldü Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırcısı kısmından Realtek PCI-e FE family özelliklere tıkladım gelişmişe girdim hız&ikiliye tıklayıp değer olan yeri 100Mbps tam ikili yaptım internet hızım arttı teşekkürler
kaynak:İnternet Wi-Fi ile hızlı, Ethernet ile çok yavaş

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-29-10-50-48-890.jpeg
    Screenshot_2023-04-29-10-50-48-890.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı