H81H3-M4 LGA 1150 anakart için ekran kartı önerisi

furkaann

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar i5-4570 işlemcim var. Bilgisayarın üstünde H81H3-M4 LGA 1150 anakart takılı. Ben sordurdum birkaç kişi hepsi farklı farklı şeyler söyledi. Benim aklımda RX570 le GTX 1050 Ti almak var ama birkaç kişi RX 570 hakkında ana kartın yüzünden çok iyi performans vermeyeceğini söyledi. Bu durum çok fazla kafamı karıştırdı. Bana yardımcı olur musunuz?

Öncelikle anakartın her ekran kartıya uyar. Darboğaz yapmayacağın bir ekran kartı alman gerekiyor. Rx 570'e darboğaz yapıyor olması lazım. Onu altı ekran kartlar tercih edilebilir.

1050 Ti alman daha mantıklı. Darboğaz olmaz. Ekran kartını ve işlemciyi besleyecek bir RAM'in varsa tabii. RX570 de alabilirsin ancak bu kart hakkında bir bilgiye sahip değilim.
8 gb ram ve 240 gb ssd alacam yanında ama birde ram konusunda şöyle birşey söylediler 8+4 şeklinde olamazmış plması için ya 4+4+4 yada 8+8 tarzı olması gerekiyormuş öyle bişey dediler bu konuda tavsiyeniz nedir. birde 550 wat güç kaynağı yetermi bu alacaklarıma?
Öncelikle anakartın her ekran kartıya uyar. Darboğaz yapmayacağın bir ekran kartı alman gerekiyor. RX 570'e darboğaz yapıyor olması lazım. Onu altı ekran kartlar tercih edilebilir.

Altı ekran kartı derken?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı