H81M-K Kasa Montajı

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar benim kasa montajı hakkında hiç bilgim yok videolardan biraz baktım da çok karmaşık geldi. Benim şu an sistemim hazır kullandığım kasa da var fakat sistem yeni kasa çok eski olunca dar oldu ve açık bırakmak zorunda kalıyorum. Yeni bir tane alacağım fakat bana montaj hakkında yardımcı olabilmeniz mümkün mü acaba?

Mesela parçaları ben Technopat'ın yapmış olduğu videolardan izleyip taksam da bunun bağlantıları var ve anlamıyorum. Şu portların özellikle hiç anlamıyorum, tüm girişlerin çalışması için bağlantı yapılıyor ve benim bilgim yok. Benim yaptırabileceğim biri de yok maalesef bu yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yazayım sistemi, resim yinede lazım olursa çekeyim.

GTX 1050 Tİ (MSI Çift Fan)
Asus H81M-K Anakart
i5-4460 işlemci
WD Green (Western Digital) 120 gb SSD
Harddisk var birde model bilgim yok ortalama oda :)
PowerBoost BST-ATX400 400W güç kaynağı

Sistem bu, yeni alacağım kasa hala araştırıyorum.

Yeni kasa tavsiyesi mi istiyorsun? Anakartı ilk önce kasaya pirinç yükseltme vidalarını takarak kullanabilirsin.
Hayır, kasa alırım o kadar önemli değil, fakat montajını yapamam, bu konuda yardım istiyorum. Mesela bahsettiğiniz şey hakkında fikrim yok maalesef.

Bu video işini görecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler, artık aldığımda da izleyerek tekrar yaparım :), önereceğiniz kasa var mı peki 120 150 TL civarına :). Birde sadece kasa değişikliği, sistemin sıfırlanmasına yol açmaz değil mi sadece kasa değişecek :).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı