Mahir Can ERDAL Hectopat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 32 4 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar benim arkadaşımda H81M-PLUS anakart var fakat bunu boot edemiyoruz. Yani ssd'ye işletim sistemini kuramıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2013
Arkadaşlar benim arkadaşımda H81M-PLUS anakart var fakat bunu boot edemiyoruz. Yani ssd'ye işletim sistemini kuramıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Kasım 2013 #2 Hangi işletim sistemini, hangi medyadan kurmaya çalışıyorsunuz ve nasıl bir hata alıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2013 Artı 0 Eksi
KS KS Mahir Can ERDAL Hectopat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 32 5 Kasım 2013 #3 Windows 8 kurmaya çalışıyoruz. Flash Bellek ile yükleyeceğiz ve Ctrl+Alt+Del yapmamızı istiyor hatayı tam bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Windows 8 kurmaya çalışıyoruz. Flash Bellek ile yükleyeceğiz ve Ctrl+Alt+Del yapmamızı istiyor hatayı tam bilmiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Kasım 2013 #4 Mahir Can ERDAL dedi: Windows 8 kurmaya çalışıyoruz. Flash Bellek ile yükleyeceğiz ve Ctrl+Alt+Del yapmamızı istiyor hatayı tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Söylediğinden hiçbir şey anlaşılmadı maalesef. İlk olarak BIOS'u günceller misin. Artı 0 Eksi
Mahir Can ERDAL dedi: Windows 8 kurmaya çalışıyoruz. Flash Bellek ile yükleyeceğiz ve Ctrl+Alt+Del yapmamızı istiyor hatayı tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Söylediğinden hiçbir şey anlaşılmadı maalesef. İlk olarak BIOS'u günceller misin.
KS KS Mahir Can ERDAL Hectopat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 32 5 Kasım 2013 #5 Recep Baltaş dedi: Söylediğinden hiçbir şey anlaşılmadı maalesef. İlk olarak BIOS'u günceller misin. Genişletmek için tıkla... Sorun benim bilgisayarımda gerçekleşmiyor onun için tam olarak bilemiyorum ama bios güncellemesini yapacağım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Söylediğinden hiçbir şey anlaşılmadı maalesef. İlk olarak BIOS'u günceller misin. Genişletmek için tıkla... Sorun benim bilgisayarımda gerçekleşmiyor onun için tam olarak bilemiyorum ama bios güncellemesini yapacağım.