Rehber Playstore.com üzerinden Steam Key alabileceğiniz 150 TL indirim kodu nasıl alınır?

Gamepass kodu kaç aylık bilen var mı? Ultimate mi yoksa sadece PC mi? Şuan elimde eskiden aldığım bir kod var ama kullanmayacağım ve ihtiyacım yok. Forumda satmayı düşünüyorum ondan sordum.

3 ay normal, 2 ay ultimate hoca.mm ama uyarayım gamepass kodu yerine Microsoft store bakiye kodu(300 TL) vermeye başladılar birkaç ay önce.
Gamepass kodu kaç aylık bilen var mı? Ultimate mi yoksa sadece PC mi? Şuan elimde eskiden aldığım bir kod var ama kullanmayacağım ve ihtiyacım yok. Forumda satmayı düşünüyorum ondan sordum.

Ne diye satabilirim anlamadım. Bana Gamepass geldi galiba.
Kodu kullanacak kişinin aktif ultimate üyeliği varsa 2 aylık ultimate gamepass'ee dönüşüyor kod. Eğer yeni üye olacaksa veya halihazirda normal gamepass üyeliği varsa 3 aylık normal gamepass olarak aktif ediliyor. Ama dediğim gibi Mayıs'tan itibaren (tam zamanını hatırlamıyorum) bu kampanyayi Microsoft store'da geçerli 300 TL bakiyeye dönüştürdüler.

Yarın Play Store ve PUBG kodu alınabildiği vakit haber eder misiniz? Öğlene doğru alınmaya başlamıştı diye hatırlıyorum geçen sefer, bir de Game Pass kodunu alabilen var mı varsa ayın kaçında alabildi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı