H9 Flow sıvı soğutma yana takılır mı?

• Konuyu başlatan vLo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.659

vLo

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, önceki konularda yazdığım sistemi sonunda topladım. Sistem görselini paylaşıyorum. Arctic 360 mm soğutmayı yukarı kısma takamadım işlemci kablolarına takılıyordu. Bu şekilde kullanmak çok mu yanlış böyle kullanılamaz mı diye bir de size sormak istedim.

IMG_0183.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sığıyorsa öyle takın, ekran kartından dolayı pek mümkün gözükmüyor ama denenebilir. Ben olsam ilk başta böyle biraz kullanır sıcaklık değerlerini gözlemlerdim, sonraları temizlik vs. için açtığınızda bir de aşağı çevirip testini yapardım. Ben biraz üşenciyim ondan dolayı takılmış şeyi tekrar çıkarmamak adına böyle dedim 😂

Ya al bendende o kadar 😂 montajı zaten bayağı bir zorladı beni bu kahrolası CPU kabloları yüzünden üste takamadım, radyötür fanları kasanın içine doğru değil de üste taksam nasıl olur acaba? Anlatabildim mi?

Ya al bendende o kadar 😂 montajı zaten bayağı bir zorladı beni bu kahrolası CPU kabloları yüzünden üste takamadım, radyötür fanları kasanın içine doğru değil de üste taksam nasıl olur acaba? Anlatabildim mi?
Fanları yukarı alırsanız kasaya üfler hocam hiç gerek yok bence, işlemci ve vrm kısımlarına doğru içeriye sıcak hava gelir ki pompadaki fanın hiç bir anlamı yok o zaman. Böyle kalsın hocam hiç uğraşmayın.

Fanları yukarı alırsanız kasaya üfler hocam hiç gerek yok bence, işlemci ve vrm kısımlarına doğru içeriye sıcak hava gelir ki pompadaki fanın hiç bir anlamı yok o zaman. Böyle kalsın hocam hiç uğraşmayın.
benim üst fanlar içerdeki havayı dışarı atacacak şekilde takılı sıvı soğutma zaten gördüğünüz gibi egzoz fanıda olması gerektiği gibi bu kasaya hava nerden girecek 😂😂 oda aklıma takılmadı değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı