Dediklerinize zaten baktım arkadaşlar.
Eki Görüntüle 2561506
Güncelleme geçmişinde gözükmüyor olsa oradan kaldıracağım zaten.
CMD üzerinden kaldırmak istediğimde de kaldıramıyorum hata veriyor.
Eki Görüntüle 2561508
Güncelleme yüklü ama geçmişte gözükmüyor ne yapacağım geri yüklemede de herhangi bir şey gözükmüyor.
Win + R > appwiz.cpl > Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmına bak.Win + R > appwiz.cpl > Yüklü güncelleştirmeleri görüntülekısmına bak.
Güncelleştirme geçmişinde görünüyor fakat güncelleştirmeleri kaldır kısmında görünmüyor.
wusa /uninstall /kb:5063878
Varsa sistem geri yükleme noktasını geri yüklemeyi ya da kurtarma menüsünden güncelleştirmeyi kaldırmayı deneyebilirsiniz. Ayarlar içinden Windows Update > güncelleme geçmişi bölümünden listenin en altından güncelleştirmeleri kaldır seçeneği ile de silmeyi deneyebilirsiniz. Sildikten sonra Windows Update'i duraklatmayı unutmayın.
50 GB civarı toplu veri yazılarından kaçınıp bir sonraki güncellemeyi bekleyeceksiniz ya da mecburen format atacaksınız efendim.
@Heunzey bazı kullanıcılar 50 GB civarında veriyi bir anda disklerine yazınca disklerinin bozulduğunu raporlamış yabancı kaynaklarda bundan bahsediyorum. Eğer başta Kingston'un bazı modelleri olmak üzere bu sorundan etkilenen bir diske sahipseniz başınız derde girebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.