Steam Habersiz bir şekilde Dota itemleri alınmış

BoynuzluKitsune

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: RX 580 8GB

Ram: Corsair Vegance DDR4 2X8 16GB 3000 mhz, Anakart: Gigabayte A320m, MSİ MAG A650BN 80+ Bronze PSU, Sistem türü: 64 bit
CS:GO'da normal bir şekilde oynuyordum Alt Tab attığımda Steam bakiyemin 1TL'ye düştüğünü gördüm. Hesabımdan değeri 40kr olan DotA 2 itemlerinden bir ton alındığını gördüm işin garip kısmı hayatımda bir kez bile DotA oynamadım ve bunu alan da ben değilim. Ve bu 40 kr olan kartları 6TL'ye almışım? Nasıl anlamadım nasıl paramı nasıl alabilirim yardım edin. Dolandıran kişiyi de buldum. Bu kişi.

Ekran Görüntüsü (1).png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 84
CS:GO'da normal bir şekilde oynuyordum Alt Tab attığımda Steam bakiyemin 1TL'ye düştüğünü gördüm. Hesabımdan değeri 40kr olan DotA 2 itemlerinden bir ton alındığını gördüm işin garip kısmı hayatımda bir kez bile DotA oynamadım ve bunu alan da ben değilim. Ve bu 40 kr olan kartları 6TL'ye almışım? Nasıl anlamadım nasıl paramı nasıl alabilirim yardım edin. Dolandıran kişiyi de buldum. Bu kişi.

Eki Görüntüle 1857735

Hesabını bir siteye erişim verdiysen ondan olmuş olabilir.

Desteğe yaz satan adam alım işlemini bilgisayarınızdan yaptıysa geçmiş olsun ama kendi bilgisayarından erişmişse belki destek size yardım edebilir.

Peki hangi sitelere erişim verdiğimi nasıl görebilirim veya paramı geri almanın yolu var mıdır hocam.

Bilmiyorum bilen biri söyleyecektir hiç sitelere erişim hakkı sunmadım destege bildir yardımcı olmaya çalışırlar şifreni degiştir Steam Guard aktif et bir de ne olur ne olmaz antivirüs tam tarama yap önemlidir.

Desteğe yaz satan adam satış işlemini bilgisayarınızdan yaptıysa geçmiş olsun ama kendi bilgisayarından erişmişse belki destek size yardım edebilir.

Desteğe yazdım şifremi de değiştirdim inşallah detek yardım eder.

Bilmiyorum bilen biri söyleyecektir hiç sitelere erişim hakkı sunmadım destege bildir yardımcı olmaya çalışırlar şifreni degiştir Steam Guard aktif et bir de ne olur ne olmaz antivirüs tam tarama yap önemlidir.
steamguard zaten aktifti bana hiç bir satın alma bildirimi gelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı