Steam Habersiz item satın alınmış

• Konuyu başlatan Sez22
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 500

Sez22

Decapat
Daha fazla  
Steam cüzdanımda yaklaşık olarak 5 dolarım vardı, tam hatırlamıyorum. Her neyse, bugün saat 3 civarında Steam'e girdiğimde hesabımda 0.00 dolar kalmış olduğunu fark ettim. Hayretler içinde kaldım. Başta küçük kardeşimin bir şey yapmış olabileceğini düşündüm, fakat o da hiç kullanmamıştı. Bilgisayarı kontrol ettikten sonra fark ettim ki, şahıs Dota 2'den 4-5 tane item almış. İtemler 97 centten alınmıştı. Steam desteğe de yazdım. Ne yapmalıyım? Bana bunu düzeltir misin?

1741440428960.png

1741440462179.png

Düzeltilmez. Hesap sorumluluğu tamamıyla sizde. Soğuk bardak su içebilirsiniz.

Öncelikle bilgisayarının temiz olup olmadığından emin olman gerekiyor, bunun için bir virüs programı indirmeni, virüs programını kurmanı, virüs programının güncellenmesini beklemeni, daha sonra bilgisayarının internetini kesip tarama yapmanı öneririm. Ardından Steam Topluluğu :: Steam Web API Belgeleme adresinden API key var mı yok mu buna bakmanı öneririm, varsa kaldırmanı öneririm (api keye sahip olan başka bir kişi hesabına uzaktan istediğini yapabilir.), daha sonra ise steam hesabına bağlı olan mail adresinin parolasını değiştirmeni, hemen ardından Steam hesabının parolasını değiştirmeni tavsiye ederim. Son olarak Steam Guard telefonunuzda kurulu ve hesabınız eklidir diye düşünüyorum, telefon uygulamasından Hesap Detayları > Hesap güvenliği altındaki Steam Guard Yönet butonuna dokun. Daha sonra karşına gelen ekranda diğer cihazlardan çıkış yap seçeneğine dokun ve onayla. Aklıma başka bir şey gelmedi.

Steam cüzdanımda yaklaşık olarak 5 dolarım vardı, tam hatırlamıyorum. Her neyse, bugün saat 3 civarında Steam'e girdiğimde hesabımda 0.00 dolar kalmış olduğunu fark ettim. Hayretler içinde kaldım. Başta küçük kardeşimin bir şey yapmış olabileceğini düşündüm, fakat o da hiç kullanmamıştı. Bilgisayarı kontrol ettikten sonra fark ettim ki, şahıs Dota 2'den 4-5 tane item almış. İtemler 97 centten alınmıştı. Steam desteğe de yazdım. Ne yapmalıyım? Bana bunu düzeltir misin?

Eki Görüntüle 2440780

Eki Görüntüle 2440783

Hesabın çalınmış. Bilgisayarına bir virüs taraması yap.

Hesabın çalınmış. Bilgisayarına bir virüs taraması yap.

Keylogger falan vardır belki bilgisayarında, mail şifresi dahil olmak üzere her şifreni değiştir. Steam Guard kapalıysa aç. Virüs taraması yap.

Düzeltilmez. Hesap sorumluluğu tamamıyla sizde. Soğuk bardak su içebilirsiniz.

Korsan yazılım indiriyor musun? Şifrelerini değiştir bir an önce.

Taradım fakat GoodbyeDPI çıktı onu da yakın zamanda silmiştim yakın zamanda crack bir uygulamada yüklemedim nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.

1741458232374.png

Öncelikle bilgisayarının temiz olup olmadığından emin olman gerekiyor, bunun için bir virüs programı indirmeni, virüs programını kurmanı, virüs programının güncellenmesini beklemeni, daha sonra bilgisayarının internetini kesip tarama yapmanı öneririm. Ardından Steam Topluluğu :: Steam Web API Belgeleme adresinden API key var mı yok mu buna bakmanı öneririm, varsa kaldırmanı öneririm (API keye sahip olan başka bir kişi hesabına uzaktan istediğini yapabilir.), daha sonra ise Steam hesabına bağlı olan mail adresinin parolasını değiştirmeni, hemen ardından Steam hesabının parolasını değiştirmeni tavsiye ederim. Son olarak Steam Guard telefonunuzda kurulu ve hesabınız eklidir diye düşünüyorum, telefon uygulamasından hesap detayları > hesap güvenliği altındaki Steam Guard yönet butonuna dokun. Daha sonra karşına gelen ekranda diğer cihazlardan çıkış yap seçeneğine dokun ve onayla. Aklıma başka bir şey gelmedi.

1741458472540.png

Steam Guard aktif 2 doğrumalı hatta ayrıyeten şifrelerimide değiştirdim o 5 dolarımı geri almama imkanat yok mu acaba?

Taradım fakat GoodbyeDPI çıktı onu da yakın zamanda silmiştim yakın zamanda crack bir uygulamada yüklemedim nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.

Eki Görüntüle 2441129

Eki Görüntüle 2441130

Steam Guard aktif 2 doğrumalı hatta ayrıyeten şifrelerimide değiştirdim o 5 dolarımı geri almama imkanat yok mu acaba?
Daha önce itemleri böyle çalındığı için parasını geri alabilen birini görmedim, duymadım.

Daha önce itemleri böyle çalındığı için parasını geri alabilen birini görmedim, duymadım.

Önceden veriliyordu da Ruslar, bunu suistimal edip pazar dengesini bozduğu için Steam destek tarafından verilmemeye başlandı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı