Haç işaretli giysi giyilir mi?

İstanbul'da yaşamıyorum ne olacağı bilinmez ama bence bir şey demezler tabii gerikafalılar kendilerince sayarlar bir şeyler ama sizi rahatsız etmezler hocam özgürlüğünüzü kullanarak alıp giyip gezebilirsiniz

Eğer Müslüman isen giymen uygun değil. Eğer haça benzemeyecek kadar karalayabiliyorsan ya da etiket gibi bir şey ise sökebiliyorsan öyle yap. Tişörtü bilmediğimden dolayı tam bir şey diyemiyorum.

İstediğini giy birisi bir şey dedimi gözlerinin, içine bakarak sanane de?

Hocam ilk öncelikle büyükleriniz dışında toplum yabancıları sizin giyinişinize karışamaz, kimseyide ilgilendirmez zaten ancak ben şahsi fikrimi söylersem bu tarz bir ceketi tercit etmezdim, kendinizde Müslüman olduğunuzu söylemişsiniz zaten, hadi dini geçtim çok iç karartıcı gözüküyor, din yüzünden değil sırf desenleri yüzünden tercih etmezdim, üstelik Ali Express teyse direkt silerdim aklımdan, şahsi fikrimi söyledim sizin fikirleriniz toplumdan rastgele birini ilgilendirmez, gülücük atacak arkadaşlar için özellikle yazayım dedim.

Eğer halk anlaminda diyorsan kime ne? İslami açıdan ise asla uygun değil bilgine, daha ağır konuşmak bana düşmez ama dinî açıdan önem veriyorsan asla giyme.

O tişörte o kadar para mı vereceksin? Giyebilirsin ama hoş görülmez sokakta. Bir de dikkat et tehlikeli yerde yaşıyorsan arkadan bıçağı takmasınlar sırtına

Hocam zevkler tartışılmaz da yani bu nasıl ceket atsan atılmaz, satsan satılmaz diyeceğim de satılıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…