Haç işaretli giysi giyilir mi?

Soru bayağı saçma ama malum Türkiye'de yaşıyoruz ve geri kafalılar çok fazla. AliExpress'den bir ürün aldım konumu görenler bilirler mavi bir ceket arkasında haç işareti var ama yine merak ettim yorumlarınızı giyilir mi sizce? Elhamdülillah Müslüman'ım ama ceket çok hoşuma gitti ve her yerde buna benzer ürünler arıyordum. Toplum olarak çok linçlerler mi beni sizce? Sokak ortasında meydan dayağına uğrar mıyım :D

İstanbul'da yaşamıyorum ne olacağı bilinmez ama bence bir şey demezler tabii gerikafalılar kendilerince sayarlar bir şeyler ama sizi rahatsız etmezler hocam özgürlüğünüzü kullanarak alıp giyip gezebilirsiniz:)
 
Eğer Müslüman isen giymen uygun değil. Eğer haça benzemeyecek kadar karalayabiliyorsan ya da etiket gibi bir şey ise sökebiliyorsan öyle yap. Tişörtü bilmediğimden dolayı tam bir şey diyemiyorum.
 
Tam böyle gangster ceketi millete alıp dağıtmalık bir tarzı var :D

Merak edenler için ceket bu: 713.54EGP 47% OFF|Retro nakış bombardıman ceketleri erkekler Kanye ana cadde büyük boy beyzbol ceket kol bandı rahat deri kollu ceket sonbahar Unisex| | - AliExpress

Dip not: Haç demişim de çarmıha gerilmiş karikatürümsü bir şey var var.

Hocam ilk öncelikle büyükleriniz dışında toplum yabancıları sizin giyinişinize karışamaz, kimseyide ilgilendirmez zaten ancak ben şahsi fikrimi söylersem bu tarz bir ceketi tercit etmezdim, kendinizde Müslüman olduğunuzu söylemişsiniz zaten, hadi dini geçtim çok iç karartıcı gözüküyor, din yüzünden değil sırf desenleri yüzünden tercih etmezdim, üstelik Ali Express teyse direkt silerdim aklımdan, şahsi fikrimi söyledim sizin fikirleriniz toplumdan rastgele birini ilgilendirmez, gülücük atacak arkadaşlar için özellikle yazayım dedim.
 
Hocam zevkler tartışılmaz da yani bu nasıl ceket atsan atılmaz, satsan satılmaz diyeceğim de satılıyor işte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı