Haç işaretli giysi giyilir mi?

Hocam hiç bunu demek istemezdim, ama isterseniz buna benzer bir ceketim var, sadece 1 kere deneme amaçlı giydim o da bol geldi zaten. Bedeni M, M-L arası iseniz veya L iseniz ancak öyle tam olur. Normalde beğendiğim için almıştım fakat bol geldi ve iade kabul etmiyorlar. Eğer ilgilenirseniz Discord'dan detayları konuşabiliriz.

Bence kimsenin fikri hiç kimseyi ilgilendirmez ama dikkat et yoldaki amcalar sana ateist damgası vs vurmasın geçen sadece siyah tshirt giyip saçım bağlı olduğu için biri bana öyle emişti.

Tekrardan selam Green arrow dostum. Umarım bir sorun yaşamayacaksın. "üzerindeki ne?" diye soran olursa "vallahi giyecek bir şey bulamıyorum abi tek tişörtüm" dersin. Hayırlı olsun kıyafetin.

Ver 1000 TL alayım yeni kıyafet de.

Müslüman olup haç takmak kadar saçma kanka gel vazgeç sen bu sevdadan.

Tarzım değil, giymek istiyorsan kendi fikrin.

Eğer dini kaygılarınız varsa bir hadiste “Kim bir kavme benzemeye çalışırsa, o da onlardandır.” (Ebû Dâvud, Libâs, 4/4031) şöyle buyrulmuştur.

Size karışamazlar. Ve ayrıca dinen günah değil diye biliyorum. Senin gönlün önemli, ne giydiğin değil. Üzerinde haç işareti bulunan formayı giymek caiz mi? | Sorularla İslamiyet Burada bahsedilmiş. Mecbur değilsen giymemen daha doğru ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…