Bölüm hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz? Ben de düşünüyorum.Ben İstanbul üniversitesi Bil.muh.mezunuyum çok bilgim yok ama yazılabilir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.
Söylenecek çok birşey yok okul bitmeden kendinizi geliştirmek için kişisel olarak cabalayacaksiniz. Çünkü bittiğinde hem staj hem iş bulmak için bilgili olmanız gerekecek diploma aynı bilgiye sahip olupta diplomasi olmayanlardan bir adım önde tutacak.Bölüm hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz? Ben de düşünüyorum.
Hocam ben tıp ile pc mühendisliği arasında kaldım. Buradaki en büyük 2 etkenden biri yaşam standardı biri de bu üniversitelerden mezun olmama rağmen iş bulabilecek miyim konusu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tıpa göre bir pc mühendisliği maaşı çok mu düşük. Bir de ayıptır sorması ama aldığınız maaş aralığı ne kadar?Söylenecek çok birşey yok okul bitmeden kendinizi geliştirmek için kişisel olarak cabalayacaksiniz. Çünkü bittiğinde hem staj hem iş bulmak için bilgili olmanız gerekecek diploma aynı bilgiye sahip olupta diplomasi olmayanlardan bir adım önde tutacak.
Hocam benim sıralamam sizin kadar olmasa da yakınımHocam ben tıp ile pc mühendisliği arasında kaldım. Buradaki en büyük 2 etkenden biri yaşam standardı biri de bu üniversitelerden mezun olmama rağmen iş bulabilecek miyim konusu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tıpa göre bir pc mühendisliği maaşı çok mu düşük. Bir de ayıptır sorması ama aldığınız maaş aralığı ne kadar?Cevaplarsanız çok sevinirim.
Maaştan önce tıp a girip bitirebilmek ya da iyi bir yazılımcı ve mühendis olabilmek önemli. Çok zengin doktor da var sadece evini gecindiren de var aynı şey mühendisler içinde geçerli. Maaşım asgari ücret değil.![]()
Üniversite diplomasi önemli olan hangi üniversite olduğu 2.derece önemli. Ama en önemlisi işi biliyor olmak yeniliklere açık olmak ve sürekli sanki öğrenci gibi öğrenmek için çaba göstermek gerekiyor yani mühendis oldum yada yazilimciyim ise de girdim herşey tamam denmiyor.Hocam asgari ücret de değildir zaten. Tıpta sadece evini geçindirmek için ekstra bir çaba lazım ya sanki bir de. Mühendisliğin ortalaması da 3 asgari ücret diyorlar ama üniversite önemli orada da o yüzden sorayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.