Öyle değil o. Ürünün faturası var ise ve onun olduğunu kanıtlarsa alamazlar. Oldu olacak gelmişken misafirleri yazsınlar onları da götürsünler.Eve tespite geldiklerinde evdeki herşeyi tutanağa işlerler buna mal beyanı deniyor. İstersen tüm eşyaları sen almış ol. Beyan esnasında işlenirse alabilirler o yüzden beyandan önce evden çıkartırsın hacizden sonra geri getirirsin.
Şimdi öyle düşünürsen doğru sen yazıcı almışsındır haciz babana gelir sen dersin ki bu benim benim adıma faturalı o zaman almayabilirler ama ev babanın adınaysa kısmı var. Şu aralar zaten haciz falan uğraşmıyorlar banka hesabından hallediyorlar orada yoksa eve geliyorlar. Alacakları şeyler borç miktarına göre değişir. Şu aralar nasıl bilmiyorum da önceden evdeki herşeyi alma hakları vardı bazı şeyleri alınamaz olarak değiştirmişler midir bilemiyorum. Ama sonuçta adres orası ve o kişi orada ikamet ediyor.Öyle değil o. Ürünün faturası var ise ve onun olduğunu kanıtlarsa alamazlar. Oldu olacak gelmişken misafirleri yazsınlar onları da götürsünler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.