Hayır sorun olabilir. 3. kişilerin hakkı burada devreye girer. Muhtemelende hacize konu olabilir. Çünkü kişi haciz kararı verildikten sonra bilinçli şekilde ürününü farklı bir 3. kişiye (arkadaşına) teslim etmiş olur. Bildiğim kadarıyla bu durumda 3 kişilerin hakkı korunmaz. Ancak haciz kararı verildiği anda her iki taraf da bir şekilde bilmeden bu hacizden kaynaklanan ürünü 3. kişiye verdiyse bu ürün (şartlara bağlı olarak) hacize konu olabilir.Pek bilgim olmadığı için soruyorum. Bilgisayarı bir arkadaşınızın evinde saklasanız olmaz mı?
Hayır sorun olabilir. 3. kişilerin hakkı burada devreye girer. Muhtemelende hacize konu olabilir. Çünkü kişi haciz kararı verildikten sonra bilinçli şekilde ürününü farklı bir 3. kişiye (arkadaşına) teslim etmiş olur. Bildiğim kadarıyla bu durumda 3 kişilerin hakkı korunmaz. Ancak haciz kararı verildiği anda her iki taraf da bir şekilde bilmeden bu hacizden kaynaklanan ürünü 3. kişiye verdiyse bu ürün (şartlara bağlı olarak) hacize konu olabilir.
Burada durum farklı olabilir. Oradaki icra memuruna iş düşüyor ve tutanakta da belirtilmesi lazım.Peki bu nasıl tespit ediliyor ki hocam? Mesela benim evimde zor günler için beklettiğim 3 bilezik var gittim akrabama verdim, nasıl anlayabilirler ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.