Hacker dolandırıcı

Kusura bakmada erkek arkadaşının veya sevmediğin kızın birinin hesabına girmek için yaptığın hareketlerden müstahak hwbsushwushuahauwsh hoş %90 troll konu.

Evet suç, bu arada ailenin bilgileri elimde 5 saat içinde 40k banka hesabımda olmazsa yayarım bu bilgileri (!)

Neden hesap çalmak istediniz onu da anlatın da biraz daha kahkaha atalım hocam.

Yukarıda dediğim olay

Neden hesap çalmak istediniz onu da anlatın da biraz daha kahkaha atalım hocam. :D
Kahkaha atılacak birşey değil her insan hata yapabilir. Buraya fikir almaya geldim ama hata yapmışım teşekkürler herkese.

Kahkaha atılacak birşey değil her insan hata yapabilir. Buraya fikir almaya geldim ama hata yapmışım teşekkürler herkese.
Dalga mı geçiyorsun? Neresi kahkaha atılacak bir şey değil. Bu bir hata değil bu bambaşka bir şey. Herif seni bildiğin en temel dolandırıcılık tekniği ile üst üste kazıklamış ve sen bir kere daha kazıklanmaya hazır ve nazırsın. Evet doğru her insan hata yapar ama seninki zeka düşüklüğüdür kardeşim benim.

Kahkaha atılacak bir şey değil her insan hata yapabilir. Buraya fikir almaya geldim ama hata yapmışım teşekkürler herkese.

Ne bekliyordunuz? Göz göre göre dolandırılmışsınız ve 3-5 kuruşta değil. Yapabileceğin tek şey dava açmak ama pek bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı