Hacker olmak için yol haritası

@B 52 Stratofortress Gülücük atıp durma IP'ni deep webe yayarım ha! (Şaka amaçlıdır.) 🤣🤣🤣🤣🤣
CGNAT IP bilgisini yaysan ne olur yaymasan ne olur.

1702809104106.gif
 
Hocam çoğu kişi boş yapmış mesaj yazayım diye yazmış benim dediklerimi dikkate alarak ayrıyeten Atıl Samancıoglunun Udemy de kursu vardı sıfırdan temelleri anlatan onu alabilirsiniz.
Bence şuan yapa bileceği en iyi şey İngilizce öğrenmek günde 1-2 saat ayırarak yazılım dili öğrenmesi mantıklı olur.
 
Reis buraya detaylı bir rehber yazabilir misin?
Yazarım hocam, en basit olanlar:
Önemli! : En az B1 İngilizceniz olmazsa bunu yapamazsınız.
1- En basit olarak Kali indir. (.ISO'su kullanıma göre değişir. Yani Live USB'yi indirirseniz USB'yi hard disk olarak kullanır. Installer indirirsen Kali'yi hard diske kurar.)
2- Site çökertmek istiyorsan en basit program LOWC'dir, Source Forge'den bulabilirsin.
3- Veri çalmak için SQLMap kullan. Benle iletişime geçmeyi başarırsan öğretebilirim.
4- WiFi şifresi kırmak istiyorsan Fern WiFi Cracker kullan.
5- Github'da gezin.
6- Turk Hack Team üyeliği kur.
 
Tamam arkadaşlar, en hacker sizsiniz. Hacker olunabiliyor bir de "hacker olunabilen bir şey miydi ya" yazmışlar kafayı yiyeceğim. :D Daha kendisi bilmiyor konu sahibini toxicliyor. Technopat'tan soğudum sizin gibi kendini beğenmiş insanlar yüzünden. Dalga geçeceğine adam gibi cevap yaz da insanlar bilgilensin. Aslında hacker'lık hakkında en ufak bir bilgileri bile yok. Amaç ben bir şeyler biliyorum havalarına girmek, millete sataşmak.

Gerçekler böyle maalesef. Bunu kabullenin, insanlara doğru bilgiyi vermek yerine toxiclemeye devam. Technopat Sosyal maalesef bir şey bilmeyen ergenlerle, ezbere konuşan insanlarla dolmuş. Doğru bilgiyi yayıp güzel üslup ile konuşan üyeler terk etti burayı ya da halen bir şeyler için çabalıyorlar. Burası da 15 yaş toxiclik yapan ergenlerle doluyor. Acilen geçen aylarda önerdiğim ceza tablosunun uygulanması lazım ya da moderasyonun daha sert ve objektif olması lazım. Başka türlü çözülmez gibi.

Konu sahibi arkadaşa da tek bir şey söyleyeceğim, buradan maalesef sana ekmek çıkmayabilir. Yabancı forumlara bakmanı öneririm. 👍
 

Yeni konular

Geri
Yukarı